Peter Handzuš Futbal

Tak toto je gól: Popradských futbalistov bude povzbudzovať aj storočný bubon

FK Poprad prišiel so zaujímavou myšlienkou. K dobrým výsledkom bude hráčov počas zápasov hnať aj storočný "bubon šťastia", ktorý bude po malej reštaurácii slúžiť fanklubu.

Ilustračný obrázok k článku Tak toto je gól: Popradských futbalistov bude povzbudzovať aj storočný bubon
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Storočný bubon je pripravený bojovať o Fortuna ligu. Tento dnes už historický artefakt prežil druhú svetovú vojnu aj komunizmus, a teraz je pripravený vybojovať mierovú bitku spolu s popradskými futbalistami.

FK Poprad pripravil pre fanúšikov zaujímavú súťaž. Klub hľadá piatich kapitánov tímov na päť ostávajúcich zápasov v tejto sezóne. Kapitáni musia mať k dispozícii desaťčlenný tím „povzbudzovačov“, ktorí dostanú vstup na zápas zadarmo pod podmienkou, že sa s „bubnom šťastia“ postarajú o atmosféru na zápase.

Na konci sezóny budú všetci fans rozhodovať o tom, ktorý tím bol najlepší. Kapitána víťazného povzbudzovacieho tímu čaká odmena 50 eur. Záujemcovia o túto súťaž sa môžu hlásiť do správ na facebookovej stránke FK Poprad.

Ak sa chcete zapojiť aj do súťaže o dva voľné lístky na najbližší zápas FK Poprad, stačí, ak lajknete FB stránku storočného bubna na tomto odkaze, a budete túto fb stránku zdieľať na vašej časovej osi.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM