Simona Ivančáková Samospráva

Takéto otvorenie zastupiteľstva zažil Poprad: Viceprimátor s harmonikou a to ešte nebolo všetko...

Mimoriadne mestské zastupiteľstvo v Poprade sa v stredu začalo naozaj zaujímavo. Ešte pred samotným programom do miestnosti prišla nečakaná návšteva. A sledujte, čo sa potom na mieste dialo.

Ilustračný obrázok k článku Takéto otvorenie zastupiteľstva zažil Poprad: Viceprimátor s harmonikou a to ešte nebolo všetko...
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Druhý viceprimátor mesta Poprad Pavol Gašper priviedol do zasadačky na Mestskom úrade netradičnú a zaujímavú návštevu. Bol ňou folklórny súbor, ktorý pozostával z ôsmich žien v krojoch. Tieto veselé ženy vniesli do rokovacej sály niečo iné a bola to kultúra. O hudobnú zložku sa na harmonike postaral práve druhý viceprimátor mesta Poprad Pavol Gašper.

Prítomným v zasadačke nielen pekne zaspievali, ale postarali sa aj o úsmevy na ich tvárach. Ich hlavným cieľom bolo začať nový rok na pôde Mestského úradu v Poprade netradičným spôsobom. A to sa ženám z folklórneho súboru v spolupráci s viceprimátorom naozaj podarilo.

„Ďakujem pekne za takéto milé otvorenie nášho prvého rokovania v tomto roku. Chcem im poďakovať a aspoň osobne potriasť rukou, keďže vo svojom súbore nemajú žiadneho muža,“ povedal primátor mesta Poprad Jozef Švagerko.

My sme boli pri tom a všetko sa nám podarilo zaznamenať. Môžete si tak na vlastné oči pozrieť, ako sa dnes otváralo rokovanie poslancov v Poprade.

Foto: archívne

Prekvapenie na úvod rokovania: Aha, čo sa dialo na zastupiteľstve
1
Galéria
Prekvapenie na úvod rokovania: Aha, čo sa dialo na zastupiteľstve
7
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM