Tlačové správy

Takto to robíme v Boom House: Kým sa deti hrajú, vy oddychujete

Každý rodič je šťastný, ak je šťastné aj jeho dieťa. Ich radosť pramení zväčša z hier a zábavy, ktoré im doprajú na ihrisku medzi inými drobcami. A pod Tatrami také miesto je...

Ilustračný obrázok k článku Takto to robíme v Boom House: Kým sa deti hrajú, vy oddychujete
Zdroj: Dnes24.sk

Hľadáte pre svoje deti aktívnu zábavu? Chcete byť súčasťou predstavení, ako napríklad Dorotka z Fidorkova? Ste na správnom mieste. Detské tábory, maskoti s animačnými programami a tiež veľmi obľúbené narodeninové oslavy. Vieme, kde nájdete interiérové detské ihrisko, fitness a príjemnú kaviareň pod jednou strechou.

Boom House je rodinno – zábavné centrum, ktoré sa nachádza v zrekonštruovaných priestoroch bývalého obchodného domu vo Svite. Ak si chcete oddýchnuť, nechajte deti vyšantiť sa na rôznych atrakciách, a vy si dajte dobrú kávu alebo si zacvičte.

Vaše sú u nás na prvom mieste

„Pre deti máme k dispozícii detské interiérové ihrisko s rôznymi doplnkami zameranými na behanie, lozenie či skrývanie. Úlohou ihriska je podnietiť zdravý telesný rast, rozvoj mysle, podporiť sociálnu interakciu detí, stimulovať pamäť, fantáziu, vnímanie a rečové schopnosti,“ prezrádzajú manželia Pitoniakovci. Súčasťou Boom House je Party room – oddelená miestnosť na organizovanie detských osláv, ktorá zároveň slúži na spoločenské hry a iné detské záujmové aktivity.

Kým sa deti hrajú, vy si zacvičte

„Nezabudli sme na rodičov – športovcov. Deti sa hrajú, vy si zacvičíte v našom fitness centre, ktoré je vybavené strojmi na všetky svalové partie. V zrkadlovej sále s profesionálnou zvukovou aparatúrou si vyskúšate rôzne skupinové cvičenia a tance,“ pozývajú športuchtivých rodičov do Boom House manželia Pitoniakovci.

K dobrému relaxu patrí aj kvalitné občerstvenie

K Boom House patria dve kaviarne, jedna slúži len pre potreby detského ihriska. Nájdete v nich kvalitnú taliansku kávu, pečený čaj, horúcu čokoládu, čerstvé šťavy, mliečné nápoje, alko – nealko nápoje. K dispozícii je wifi pripojenie. „A to nie je všetko. U nás si môžete jednorazovo rezervovať alebo prenajímať priestory fitness centra, Zrkadlovú sálu a kaviarne tak, ako to robia väčšie skupiny, školy, škôlky a športové kluby,“ dodávajú na záver.

Atrakcie v Boom House:

  • vyhradený hrací priestor pre deti do 3 rokov
  • poschodový konštrukčný systém na ploche 120 m2
  • šmykľavky, špirálová šmykľavka, hojdačky, bazén s loptičkami, trampolína, odrážadlá, mega lego kocky, hračky, mäkké materiály pre malé deti, futbalový stôl, atď.

Otvorené každý deň

Centrum Boom House je otvorené každý deň 10:00–20:00 hod., s výnimkou pondelka 15:00–20:00 hod.
Vstupné pre dieťa je 3,00 eurá na neobmedzený čas. Dospelí a deti do veku 12 mesiacov majú vstup do detského ihriska ZADARMO.

Boom House nájdete vo Svite na Štefánikovej 1 (Starý obchodný dom).

Viac informácií sa dozviete na www.boomhouse.sk a na Facebooku alebo telefonický kontakt na čísle 0903 944 812.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Takto to robíme v Boom House: Kým sa deti hrajú, vy oddychujete
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM