Monika Vengrínová Rôzne Rôzne

Táto FOTKA z Popradu boduje: Krása mesta pod Tatrami zachytená za splnu Mesiaca

Niektoré fotky nie sú ničím zvláštne, iné naopak svojou krásou či jednoduchosťou doslova vynikajú. Autorovi tejto fotografie sa podaril priam umelecký záber, keď z vysielača uprostred splnu zachytil vysvietený Poprad a nad ním týčiace sa majestátne Tatry. Nečudo, že boduje v celoslovenskej súťaži.

Ilustračný obrázok k článku Táto FOTKA z Popradu boduje: Krása mesta pod Tatrami zachytená za splnu Mesiaca
Zdroj: Dnes24.sk

K letu bezpochyby patrí zachytávanie spomienok a zážitkov na telefóny, či foťáky. Amatéri i profesionáli túžia zachytiť krásy nášho Slovenska, prírody, miest, či ľudí a zvečniť ich tak navždy. Slnečné dni, oddych na záhrade, či kúpalisku, ale aj potulky mestom. V Poprade a vo Vysokých Tatrách sa určite máme čím pýšiť. A práve túto pýchu a osobitosť svojho regiónu môžete ukázať na svojich fotografiách.

Fotku poslal do súťaže aj autor Martin Kolba. Tá medzi ostatnými doslova žiari. Dostala už viacerých, keďže tomuto záberu sa podarilo získať skutočne obrovské množstvo hlasov. Krajší deň vám vyčaria aj zábery z Prešovského kraja, no nevynechajte ani tie najzaujímavejšie z celého Slovenska. Ak sa vám niektorá z nich mimoriadne páči, môžete jej pridať hlas TU.

Súťaž sme spustili s našim partnerským webom ephoto a hrá sa naozaj o super ceny. Téma je rozsiahla, preto do súťaže môžete posielať fotografie, ktoré zachytávajú prírodné krásy vášho okolia, život vo vašom regióne/meste, alebo zaujímavosti, ktoré ho charakterizujú. Pravidlá súťaže a hlasovania nájdete tu. Termín pre pridávanie fotografií do súťaže platí do 31.08.2015.

Parádne zábery z nášho regiónu
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM