Peter Handzuš Rôzne

Tatry navštívi výprava zo švajčiarskeho Saint Moritz

Švajčiarska výprava zo Saint Moritz navštívi v termíne od 21. do 24. apríla Vysoké Tatry. V rámci návštevy sa uskutoční aj odborná prednáška na tému Destinačný marketing strediska St. Moritz. Manažérka hotela Villa Siesta v Novom Smokovci Petra Staro

„Ako topmanažérka Hotela Kempinski v St. Moritz má skúsenosti z komerčnej sféry a fungovania hotelového marketingu. V roku 2009 sa stala projektovou manažérkou športových kultúrnych akcií v tomto švajčiarskom stredisku,“ priblížila Starovičová profesionálnu dráhu Katrin Birchlerovej. Práve na kultúrne a spoločenské akcie bude poukazovať ako na jeden z pilierov úspešného destinačného marketingu.

„Katrin je projektovou manažérkou Turistického združenia Engadin, St. Moritz. Je to združenie zodpovedné za marketing známej švajčiarskej destinácie od roku 2008,“ doplnila Starovičová. Prednostne sa pritom sústreďuje na local-event marketing. Turistické združenie úzko spolupracuje aj s radnicou mesta St. Moritz a je vlastníkom ochrannej známky Heidiland. Jednou z hlavných činností združenia je strategické a operatívne riadenie ochrannej známky St. Moritz, ako aj zodpovednosť za inovácie, nápady a celkový koncept spomínaného rezortu.

„Pevne veríme, že aj táto prednáška prispeje k rozvoju distinačného marketingu mesta Vysoké Tatry a tiež prispeje k vybudovaniu perspektívnych vzťahov medzi oboma strediskami cestovného ruchu,“ konštatovala Starovičová. Prednášku, ktorá sa bude konať v hoteli Villa Siesta v stredu (21.4.), podporuje aj švajčiarsky veľvyslanec na Slovensku Josef Aregger.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM