Tlačové správy

TIETO HRY PREVERIA VÁŠ POSTREH A STRATEGICKÉ MYSLENIE

Spoločenské hry a hry pre deti predstavujú jeden zo spôsobov, ako tráviť čas so svojou rodinou.

Ilustračný obrázok k článku TIETO HRY PREVERIA VÁŠ POSTREH A STRATEGICKÉ MYSLENIE
Zdroj: Dnes24.sk

Známy výrobca spoločenských a kartových hier Piatnik, ktorého viedenská továreň bola založená v roku 1824, prichádza s novinkami, ktoré preverujú jednak postreh a rýchlé reakcie hráčov, ako aj ich strategické myslenie. Hry Speed Cups 2 a Callisto sú určené pre školákov, aj dospelých.

SPEED CUPS 2: Hra zameraná na rýchlosť
Hra Speed Cups 2 prináša zábavu pre celú rodinu. Speed Cups 2 predstavuje obtiažnejšiu verziu hry Speed Cups, symboly na kartách sú zoradené nielen horizontálne a vertikálne, ale aj priestorovo. Hra je zameraná predovšetkým na postreh a rýchle reakcie a je určená pre deti od 6 rokov. Hracími nástrojmi sú farebné kalíšky, vďaka ktorým všetci hráči riešia úlohy zadané na kartičkách. Všetci hráči sa snažia usporiadať svoje plastové poháriky tak, aby poradie farieb zodpovedalo obrázku. Vyhráva najrýchlejší hráč. Ak zmiešate karty Speed Cups a Speed Cups 2 dokopy, môže hrať túto zábavnú hru až 6 hráčov. Atraktívna hra je ideálna na víkendové trávenie voľného času, keď sa rodina túži zabaviť a byť jednoducho spolu.

Cena: 9,90 €
Inštruktážne video k hre Speed Cups nájdete tu: https://www.youtube.com/watch?…

CALLISTO: Vyžaduje sa strategické myslenie
Novinka z dielne Piatnik prináša vzrušujúcu a pútavú strategickú hru od Reynera Knizia. Hra má jednoduché pravidlá a rýchly spád, je určená pre 2–4 hráčov, pre deti vo veku od 7 rokov. Pointou hry je vybudovať impérium z dielikov vo svojej farbe, zároveň však zabrániť súperom v ich snažení. Vypadáva ten, kto nemá kam umiestniť svoj farebný dielik. Dieliky, ktoré zostanú na konci hry neumiestnené, sa spočítajú a podľa ich celkovej hodnoty si hráči zapíšu body. Odohrať by sa malo toľko hier, koľko je hráčov. Po skončení hrania sa spočíta celkové skóre, víťazom je hráč s najnižším počtom trestných bodov. Hra preveruje najmä strategické myslenie a u detí podporuje rozvoj logického myslenia.

Cena: 9,20 €

TIETO HRY PREVERIA VÁŠ POSTREH A STRATEGICKÉ MYSLENIE
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM