Peter Handzuš Tlačové správy

TIGER SUMMER CAMP: Zábavný tábor pre aktívne deti

Prímestský tábor je atraktívny pre deti, ktoré obľubujú dobrú zábavu, športové aktivity, hry, súťaže, turistiku, prírodu, spoznávajú faunu a flóru v širokom okolí Popradu. Pozrite si aktuálne voľné termíny.

Ilustračný obrázok k článku TIGER SUMMER CAMP: Zábavný tábor pre aktívne deti
Zdroj: Dnes24.sk

Cieľom je ponúknuť deťom zaujímavé činnosti a aktivity počas letných prázdnin, keď sú rodičia v zamestnaní. “Poskytujeme im možnosť rozhodnúť sa, ako môžu zmysluplne využiť a organizovať svoj voľný čas, rozvíjať talent, záujmy, spoznávať nových kamarátov a kamarátky, navštíviť atraktívne miesta vo svojom okolí i v blízkom zahraničí,” informovala lektorka Ivana Saganová.

TIGER SUMMER CAMP ponúka deťom pozitívnu orientáciu myslenia, príjemné pocity v prírode, uplatnenie komunikácie v cudzom jazyku – angličtine. Na deti čakajú neobvyklé zážitky, zaujímavé výlety. „Naše deti aj vďaka TIGROVI vedia, že voľný čas si treba organizovať tak, aby ho prežili zaujímavo, kvalitne,“ dodala Saganová.

Na tvorbe bohatého programu tábora sa podieľali aj malé TIGRÍČATÁ. Mladí veselí usmiati animátori sprevádzajú deti celým CAMPOM a umožňujú prežiť dni voľna v pohode, radosti a spokojnosti.

Čo všetko je pre deti počas TIGER SUMMER CAMPu pripravené?

Detský svet FUNVILLE, výlety do histórie a za hranice všedných dní – HRAD Stará Ľubovňa, kontaktná ZOO v Tatralandii, turistická vychádzka do VYSOKÝCH TATIER, pobyt v prírode, fauna, flóra. Príprava zdravých jedál, príprava ovocných a zeleninových šalátov, turistické putovanie do SLOVENSKÉHO RAJA, opičie a veveričie dráhy, celodenný pobyt v AUQUACITY Poprad, opekanie v prírode, INDIANSKY DEŇ, tvorivé aktivity , výroba medailí, obrazov, hračiek a to všetko v nádhernej prírode v Poprade a jeho okolí!

Termíny TIGER SUMMER CAMPu:

3. turnus: 10.8. – 14.8. 2015
4. turnus: 17.8. – 21.8. 2015
5. turnus: 24.8. – 28.8. 2015

Tešíme sa Vás!!! Váš TIGER (o:

Deti do TIGER Summer Campu môžete prihlásiť na:

mobilnom čísle: 0917418914
emailom: tiger.summer.camp@gmail.com
alebo online formulárom : https://docs.google.com/…0a0/viewform?…

Cena TIGER SUMMER CAMPu je 100 €.

Zábavný tábor pre aktívne deti
26
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM