Tlačové správy

Tip do kina + SÚŤAŽ: Vynovený a odvážnejší. Obľúbený Baywatch je späť!

Červené plavky a plavák rovnakej farby, telo samý sval a šľacha. Pobrežná hliadka sa stala fenoménom a jedným z najúspešnejších seriálov v televíznej histórii. Po rokoch prichádza na plátna kín a vy môžete byť pri tom.

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina + SÚŤAŽ: Vynovený a odvážnejší. Obľúbený Baywatch je späť!
11
Galéria
Zdroj: CinemArt

Pôvodný Mitch Buchannon je už síce dávno v dôchodku, ale to neznamená, že by ľudia nepotrebovali byť aj naďalej vyťahovaní z vody. Ale pretože sa réžie filmového remaku ujal tvorca Šéfov na zabitie Seth Gordon, bolo od začiatku jasné, že tvorcovia nebudú chcieť druhýkrát vstúpiť do toho istého oceánu.

Niečo sa ale predsa len nezmenilo. Mitch (Dwayne Johnson) je chlap ako hora so silným morálnym kompasom a stopercentným zápalom pre prácu vodných záchranárov. Je to proste úplný opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspešného olympionika, ktorému sláva natoľko stúpla do hlavy, že si po nekonečnej sérii prúserov musí pod Mitchovým velením ako plavčík odkrútiť pár desiatok hodín verejno-prospešných prác. Matt má však ego rovnako silné ako bicepsy a ani takéto varovanie osudu neberie príliš vážne. Namiesto bdenia nad plážovými povaľačmi bez hanby zíza do výstrihu ďalšieho nováčika v tíme, nádhernej ale odťažitej Summer (Alexandra Daddario). Za iných okolností by si ho Mitch asi podal, lenže teraz na to nemá čas, pretože sa mu na pláži začali kopiť problémy. Raz more vyplaví vrecúško s drogami, potom zas mŕtvolu… A pretože miestna polícia všetko bohorovne prehliada, vydá sa partia plavčíkov na výpravu trestania.

„Náš film je oveľa odvážnejší ako seriál, lenže my sme netočili rodinný film, ktorý sa bude vysielať v popoludňajšom čase, takže sme si mohli dovoliť veľa fórov, ktoré sú za hranicou, a taktiež častejšie zobrazovanie telesných partií, na ktoré nie je slušné civieť, " hovorí Dwayne Johnson a dodáva: "Neberte to ale tak, že by nám nezáležalo na príbehu. Záležalo. Minimálne rovnako tak ako spomalených záberoch bežiacich plavčíkov po pláži.“

Premiéru akčnej komédie uvidíte v kinách od 15.6.2017.

Súťažili sme o super ceny!

Mená výhercov príslušných cien

Osuška k filmu Pobrežná hliadka – Kristína Vrábelová
4 lístky do kina – Milan Žák, Roman Adamovič

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

Zdroj: YouTube.com
Vynovený a odvážnejší. Obľúbený Baywatch je späť!
11
Galéria
Zdroj: CinemArt
Zdroj: CinemArt
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM