Kultúra

Tip do kina: Vina Diesela a Paula Walkera čaká ich posledná jazda. Prichádza Rýchlo a zbesilo 7!

Nesmrteľná séria Rýchlo a Zbesilo sa vracia na plátna kín už po siedmykrát a s ňou aj hviezdy Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Dwayne „The Rock“ Johnson či Ludacris. Tvorcovia túto nadupanú hereckú zostavu vyšperkovali Kurtom Russellom a hlavne Jasonom Stathamom.

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina: Vina Diesela a Paula Walkera čaká ich posledná jazda. Prichádza Rýchlo a zbesilo 7!
Zdroj: Dnes24.sk

Hrdinovia série stihli prežiť neuveriteľné veci, ale teraz narazia na nepriateľa, vedľa ktorého budú ich doterajší súperi vyzerať ako neviniatka. RÝCHLO A ZBESILO 7 v kinách od 2. apríla.

Deckard Shaw (Jason Statham) je bývalý elitný vojak, stroj na zabíjanie z mäsa a kostí. Ak vám jeho priezvisko niečo pripomína, tak sa nemýlite. Shawov mladší brat Owen obťažoval našich hrdinov v šiestom diely tak intenzívne, až ho pripravili o život. Ich londýnske hriechy ich prenasledovali až domov a pomsta na nich udrie v plnej sile. Shaw je rozhodnutý, že pripraví o život ich a všetkých ich blízkych. A proti tomuto zabijakovi rýchlosť stačiť nebude.

Natáčanie Rýchlo a Zbesilo 7 zásadne ovplyvnila tragická autonehoda Paula Walkera, predstaviteľa Briana O´Connera, jedného z kľúčových hrdinov filmu. Producent a herec Vin Diesel potvrdzuje, že tento diel je venovaný jeho pamiatke, ale napriek tomu ostáva zábavnou adrenalínovou akčnou jazdou, ktorá ságu posunie opäť o čosi ďalej a vyššie. „Chceli sme Paulovi vzdať poctu, ale pritom udržať kontinuitu príbehu. Bolo to dosť zložité, stálo ma to veľa bezsenných nocí, ale hlavný je výsledok a ten vás nesklame,“ sľubuje Diesel.

RÝCHLO A ZBESILO 7 štartuje v slovenských kinách 2. APRÍLA.

zdroj, foto: barracudamovie.sk

Rýchlo a zbesilo 7 trailer
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM