Tlačové správy

Tip na knihu: Chýba jej trocha neviazanej zábavy...

„Budete cítiť každý kúsok bolesti, prežívať intímnu a hlbokú lásku a budete žiť s postavami, ako už dlho nie,“ napísal GliteraryGirl.com.

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Chýba jej trocha neviazanej zábavy...
Zdroj: Bux.sk

J. A. Redmerská sa už zapísala do sŕdc slovenských čitateliek a nesklame ich ani novinka Skok do neznáma . Opäť vytvorila úžasný príbeh o intenzívnom vzťahu dvoch mladých ľudí, na ktorý len tak nezabudnete.

Sienna Murphyová sa nikdy do ničoho nepustí bez vopred pripraveného plánu a všetky jej doteraz vychádzali. Hneď po promócii si našla prestížne zamestnanie a získala vytúženú stabilitu – až kým ju práca nezaviedla na slnkom zaliate pláže havajského Oahu a nepostavila jej do cesty sexi surfera Luka Everetta. Sienna prvýkrát prenechá opraty svojmu srdcu. Vďaka Lukovmu bezstarostnému šarmu sa spontánne a veľmi „nesiennovsky“ rozhodne na všetko zabudnúť a predĺžiť si pobyt na Havaji ešte o dva týždne. Luke žije rýchlo a divoko. Po stretnutí so Siennou je presvedčený, že trocha neviazanej zábavy je práve to, čo jej chýba. Lenže keď medzi nimi namiesto zábavy prevládne vášeň, už nemôže poprieť, že cíti oveľa viac. Na odmietanie dlhodobých vzťahov však má dobrý dôvod. Neodváži sa Sienne sľúbiť naveky, pretože mu minulosť vraví, aká krehká vie byť budúcnosť.
Môže sa napriek všetkým rizikám podariť Skok do neznáma ?

Podpätky sa každým krokom zabárali hlbšie do piesku a bezproblémová chôdza sa čoskoro zmenila na tackavú. Vytrvalo som však pokračovala, slová, hluk áut a ďalšie umelé tóny prešli do šumenia v pozadí, ktoré čoskoro prehlušili vlny oceána na pobreží. Čím ďalej som kráčala, tým intenzívnejšie som vnímala, ako sa so stromami a kríkmi pohráva ľahký vánok. Vtáky. Pod chodidlami mi škrípal piesok. Chcela som sa len na chvíľu odstrihnúť od sveta, aby som sa mohla nadýchnuť, no v hlave mi neúnavne vírili hlasy a obrazy a v nich sa stratil všetok pokoj, ktorý človeku dokáže poskytnúť príroda.
Znenazdajky sa mi vybili poistky. Spadla som na zadok do piesku a celá spotená zaborila tvár do dlaní. Oči ma štípali od rozmazanej maskary, ale bolo mi to jedno. Netrápilo ma, či po návrate do tej budovy budem pripomínať medviedika čistotného. Občas sa človek musí jednoducho vzdať.
„Všetko v poriadku?“ začula som cudzí hlas.
Zdvihla som oči a zbadala, že nado mnou stojí vysoký nádherný chalan v červených plavkách. Ten istý chalan, ktorý sa na mňa v predchádzajúci deň pozeral v červeno-čiernej plávacej kombinéze. Ten, ktorému stačilo, aby sa na mňa úchytkom pozrel, a v bruchu sa mi rozvírili motýliky.

Americká spisovateľka Jessica Ann Redmerská píše predovšetkým pre mladých čitateľov. Debutovala prvým dielom romantickej trilógie s nadprirodzenými prvkami The Mayfair Moon. Skutočný prielom v kariére však zaznamenala až s knihou Radšej nikdy, ktorá sa spolu s jej pokračovaním Radšej vždy zaradila medzi bestsellery New York Times či Wall Street Journal.

Zdroj: Bux.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM