Tlačové správy

Tip na knihu: Šteklivá romanca o pochybných praktikách zoznamky

„Svieža, zábavná a sexi,“ zhodnotili USA Today knihy Jennifer Probstovej, ktorá zabodovala aj u slovenských čitateliek manželskou milionárskou sériou. Teraz štartuje nová séria, v ktorej sa všetko krúti okolo zoznamovacej agentúry, jej zamestnankýň a klientov, ktorých toho veľa spája.

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Šteklivá romanca o pochybných praktikách zoznamky
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý diel s názvom Hľadanie vytúženého dňa rozpráva o Kate Seymourovej, ktorá je stelesnením romantickej komediálnej hrdinky.

„5 hviezdičiek. Táto kniha je plná emócii a chytí vás za srdce.“ Sizzling Book Club.

V malebnom mestečku Verily v tesnom susedstve New Yorku sa Kate a jej dvom najlepším priateľkám a spoluzakladateľkám zoznamovacej agentúry Kinnections nesmierne darí. No Kate nie je len úspešnou majiteľkou agentúry. Do vienka dostala neobyčajný dar, dotyk, vďaka ktorému s neochvejnou istotou odhalí, či to, čo vzniká medzi dvomi ľuďmi, je láska. Pocíti ho, keď sa dotkne záhadnej knihy ľúbostných zaklínadiel vo svojom obľúbenom antikvariáte… a s ešte väčšou silou, keď stretne Slada Montgomeryho, takmer vo všetkých smeroch úžasného a sexi rozvodového právnika.

Slade jedného dňa vtrhne do Kinnections, pretože sa obáva, že praktiky agentúry sú pochybné a ublížia jeho sestre, Katinej najnovšej klientke. Jediný spôsob, ako presvedčiť tohto zarytého cynika, že agentúra nie je organizovanou bandou sobášnych podvodníčok a že láska nie je prelud, je nájsť mu ženu jeho snov. Podarí sa Kate udržať ich vzájomný vzťah v hraniciach vymedzených zmluvou, keď ju už pri prvom stretnutí nesmiernou silou zasiahne vzrušujúca energia ich vzájomnej príťažlivosti? Alebo sa azda nakoniec aj majiteľka zoznamovacej agentúry zoznámi s mužom svojich snov?

Probstová je jednou z najlepších súčasných autoriek šteklivých romancí, napísali Under the Covers.
Dokazuje to aj novinka Hľadanie vytúženého dňa, pri ktorej vás čaká absolútny relax, pohoda, veľa smiechu a romantiky.

Začítajte sa do úryvku z knihy Hľadanie vytúženého dňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM