Monika Vengrínová Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Dostupnejší akvapark, zážitkový turizmus i rozhovor s psychologičkou...

Uplynulý týždeň bol v našom meste na udalosti bohatý. My sme vybrali 5 najklikanejších článkov týždňa. Aha, čo v našom meste najviac zarezonovalo.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Dostupnejší akvapark, zážitkový turizmus i rozhovor s psychologičkou...
Zdroj: Dnes24.sk

Dostupnejší akvapark pre Popradčanov

Popradský akvapark sa viacerým domácim zdá byť nedostupný pre vyššie ceny. Mesto Poprad preto vychádza domácim v ústrety a sľubuje lepšie ceny. Novinkou tak sú Stredy pre Popradčanov.

Viac sa dočítate tu: Radnica plní sľub, akvapark bude pre Popradčanov dostupnejší: Preštudujte si čerstvú novinku!

Návrat k prírode a zážitkový turizmus

Čím ďalej tým viac sa aj v našich končinách rozmáha zážitkový turizmus. Ľudia, najmä tí unavení mestom, túžia po návrate k prírode, k tradíciám našich predkov, aby aspoň na chvíľu zabudli na zhon a stres všedných dní. V našom regióne preto vznikne projekt, ktorý uchváti mnohých.

Čítajte o Zemianskom dvore s množstvom lákadiel: Zemiansky dvor, amfiteáter, ulička remesiel… Pri Poprade má vyrásť pozoruhodný komplex! VIZUALIZÁCIA

Odborníčka na dušu

Problémy v práci, v rodine, v škole, doma… Nevyhýbajú sa nikomu a dnešná doba im len pridáva. Pre mnohých ľudí je preto pomocou rozhovor s odborníkom. Takým je aj popradská psychologička Alexandra Trošoková, ktorá lieči ubolené duše Popradčanov.

Rozhovor s ňou si prečítate tu: Popradská psychologička otvorene: Problémy, s ktorými sa na mňa ľudia obracajú najviac

Popradčan onanujúci na vlakovej stanici

Ľudia stojaci na vlakovej stanici sa nestačili diviť. Blízko nich 53-ročný Popradčan onanoval, jedna z cestujúcich naňho preto zavolala políciu. Muža obvinili z prečinu výtržníctva.

Viac sa dočítate tu: Muži zákona zasahovali na vlakovej stanici: Popradčan (53) onanoval na nástupišti

Havrany preč z Popradu

Mnohým Popradčanom robia vrásky na čele kŕdle havranov, ktoré si naše mesto doslova obľúbili. Najmä v parku pri železničnej stanici a na sídliskách sa mnohí sťažujú na ich krákanie a trus. Mesto Poprad sa preto rozhodlo zakročiť a vybralo si na to vskutku netradičný spôsob.

Ako bude mesto proti havranom bojovať sa dočítate v článku: Poprad sa rozhodol pre boj s havranmi a ide na to zaujímavo: Pozoruhodný spôsob, ako ich dostať preč z mesta!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM