Monika Vengrínová Krimi

Toto stváral mladík v Poprade pod vplyvom alkoholu: Budete krútiť hlavami, čo ho napadlo, keď zočil auto!

Štefan (20) bol obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do cely policajného zaistenia. Podľa mužov zákona tento mladík mal spôsobiť poškodenie zaparkovaného auta Honda Civic.

Ilustračný obrázok k článku Toto stváral mladík v Poprade pod vplyvom alkoholu: Budete krútiť hlavami, čo ho napadlo, keď zočil auto!
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Štefan (20) z obce Lendak, podľa polície mal, v sobotu 24.októbra krátko po 22.00 hodine na súkromnom parkovisku na Ul. Mnoheľovej v Poprade, teda na mieste prístupnom verejnosti, poškodiť tam zaparkované osobné auto značky Honda Civic.

„Štefan pod vplyvom alkoholu, mal vyskočiť na kapotu uvedeného vozidla, potom aj na strechu, kde po nej opakovane skákal. Lendačan spôsobil na aute preliačiny, poškodenie vozidla bolo vyčíslené na sumu vo výške 460 eur,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Štefan bol obvinený z trestného činu poškodzovania cudzej veci a z prečinu výtržníctva. Bol obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do cely policajného zaistenia. „Obvinenému hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na tri roky,“ dodala policajná hovorkyňa.

foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM