Peter Handzuš Krimi

Tragická nehoda medzi Veľkým Slavkovom a Popradom: Vodič (†21) neprežil náraz do stromu

Ďalšia zbytočná smrť na cestách. Medzi obcami Veľký Slavkov a Poprad-Veľká vyhasol život mladého vodiča (†21). Ten, podľa polície, neprispôsobil rýchlosť svojim schopnostiam, počasiu a stave vozovky a dostal šmyk. Zraneniam na mieste podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda medzi Veľkým Slavkovom a Popradom: Vodič (†21) neprežil náraz do stromu
Foto: Daniel Gelien / Zdroj: Dnes24.sk

K dopravnej nehode došlo, podľa polície, v stredu večer o 21:45 na ceste medzi obcami Veľký Slavkov a Poprad-Veľká. Ako infomovala policajná hovorkyňa, 21-ročný vodič pochádzajúci z Nitrianskej Stredy viedol vozidlo Fiat po ceste III/534003 v smere od Veľkého Slavkova do Popradu – Veľkej.

„Asi 500 metrov pred železničným priecestím tento vodič neprispôsobil rýchlosť vozidla svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, po prejdení ľavotočivej zákruty dostal šmyk, prešiel do protismeru, strhol vedenie vozidla vpravo, zišiel mimo vozovku vpravo a vozidlom narazil do stromu,“ povedala pre Poprad 24 krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Pri dopravnej nehode vodič utrpel ťažké poranenia hlavy a tela, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahol. Zisťovanie alkoholu v krvi vodiča bude predmetom ďalšieho skúmania. Škoda na vozidle bola vyčíslená na 10 000 eur.

Telo nebohého obhliadol a na mieste prevzal súdny znalec – bude vykonaná pitva. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad začal v súvislosti s uvedenou skutočnosťou trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Tragická nehoda Poprad - Veľký Slavkov
5
Galéria
Foto: Martin Golein Tatry-SOS / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM