Krimi

Tragická nehoda na diaľničnom zjazde: Vodič autobusu je stále v kritickom stave, leží v umelom spánku

Šofér z autobusu, ktorý mal nehodu v sobotu skoro ráno na diaľničnom zjazde pri Spišskom Štvrtku, je stále v kritickom stave. Viac info vo vnútri.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda na diaľničnom zjazde: Vodič autobusu je stále v kritickom stave, leží v umelom spánku
Zdroj: Dnes24.sk

Ako potvrdila hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou (FNsP) J. A. Reimana v Prešove Renáta Cenková, momentálne je muž v umelom spánku, na umelej pľúcnej ventilácii. Naďalej je v kritickom stave.

Utrpel závažné poranenia dolnej časti tela a v nedeľu (1.2.) absolvoval niekoľkohodinový operačný výkon. Leží na oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny FNsP v Prešove, kam ho previezli z popradskej nemocnice.

Český linkový autobus havaroval v sobotu ráno, krátko po 4.00 h na výjazde z diaľnice D1 pri Jánovciach v okrese Poprad, keď počas snehovej kalamity zišiel z cesty a narazil do stĺpa. Autobus na pravidelnej linke Praha – Užhorod viezol 42 pasažierov. Dve cestujúce – Češka a Ukrajinka – nehodu neprežili. Záchranná zdravotná služba na mieste ošetrila a rozviezla do nemocníc v Poprade, Levoči a Spišskej Novej Vsi 31 zranených ľudí.

Nehoda autobusu pri Spišskom Štvrtku
7
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM