Peter Handzuš Basketbal

Tréner Skočovski po zápase proti Slovanu: Som sklamaný a vôbec neviem, čo ďalej

Proti súperovi z tabuľky odohrali v sobotu zápas basketbalistky BAM Poprad. V priamom súboji o 5. miesto hostili hráčky BK Slovan Bratislava.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Skočovski po zápase proti Slovanu: Som sklamaný a vôbec neviem, čo ďalej
Foto: Peter Handzuš

BAM Poprad aj BK Slovan Bratislava mali pred zápasom v Aréne Poprad na konte po 26 bodov. Zápas sa tak niesol v znamení boja o piate miesto a výhodnejšiu pozíciu pred play off. Domáce basketbalistky ale v zápase nepodali taký výkon, ktorý by sa mohol trénerovi ale aj divákom páčiť. Polčas síce vyhrali o deväť bodov, no nedôrazný výkon v druhej polovici zápasu ich pripravil o víťazstvo proti súperkám, ktoré by doma v Aréne Poprad mali zdolávať.

„Je veľmi ťažko sa vyjadrovať k zápasu. Keď si hráčky neuvedomujú, že každá jedna sekunda, ktorú strávia na ihrisku, je veľmi dôležitá. Ja som urobil maximum. Ale aj hráčky musia výjsť na ihrisko a ukázať potenciál, ktorý majú. Hrať taký individuálny basketbal, bez toho aby sa vedelo, že čo robí ľavá alebo pravá ruka, som ešte nezažil. Som sklamaný a vôbec neviem, čo ďalej,“ povedal po domácej prehre tréner Igor Skočovski.

BAM Poprad – BK Slovan Bratislava 56:60 (13:12, 21:13, 9:16, 13–19)
Najviac bodov: Petríková 14, Kudličková a Theiner po 12 – Zarevúcka 14, Talajková 13, Turzáková 10

BAM Poprad - BK Slovan Bratislava
35
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM