Martin Sýkora Krimi

Tržbu nechal v aute, zlodej to využil: Aj vy nechávate hotovosť v aute?

Popradský okresný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za zločin krádeže, ku ktorej došlo v pondelok 13.11.2017 krátko pred 12-tou hodinou na parkovisku pred jedným z obchodných domov v Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Tržbu nechal v aute, zlodej to využil: Aj vy nechávate hotovosť v aute?
Zdroj: Dnes24.sk

Zatiaľ neznámy páchateľ na dodávkovom motorovom vozidle zn. Iveco vypáčil zámok na strane spolujazdca a z podlahy medzi sedadlami ukradol peňaženku, v ktorej bola finančná hotovosť vo výške takmer 2400 eur.

„Vodič rozvážal balíkové zásielky, pričom peňaženku s tržbou nechal v aute. Svojou nerozvážnosťou dal príležitosť zlodejovi, ktorý neváhal a využil ju,“ informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Páchateľovi v prípade vypátrania a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov. „Polícia opakovane apeluje na občanov, aby si dávali mimoriadny pozor na svoje osobné veci ako aj finančné prostriedky, ktoré sú im zverené,“ dodala Migaľová. Blíži sa čas, v ktorom sa stupňuje nákupná horúčka a pribúda práve takýchto prípadov, kedy sa človek svojou neopatrnosťou stáva obeťou trestného činu.

Foto: Ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM