Krimi

Útok v herni: Adam (19) vhodil do automatu mincu, potom to prišlo!

V herni došlo na rušné chvíle. Polícia informovala, že 43-ročný Miroslav fyzicky napadol 19-ročného mladíka Adama a to po tom, čo druhý menovaný vhodil do automatu mincu!

Ilustračný obrázok k článku Útok v herni: Adam (19) vhodil do automatu mincu, potom to prišlo!
Zdroj: TASR

Miroslav (43) sa podľa polície mal v pondelok popoludní, na mieste verejnosti prístupnom, v herni na Námestí sv. Mikuláša v Starej Ľubovni, dopustiť hrubej neslušnosti a výtržnosti.

„Miroslav fyzicky napadol 19-ročného Adama z Novej Ľubovne. K útoku došlo priamo v herni pri výherných automatoch, hneď po tom, čo Adam vhodil do automatu mincu a chcel na ňom hrať. S tým Miroslav nesúhlasil a rukou udrel Adama do tváre. Následne sa obaja chytili okolo ramien, naťahovali sa a keď sa presunuli k baru tak Miroslav ešte raz rukou udrel Adama do krku, do hlavy i do chrbta … potom z podniku odišiel preč,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová s tým, že podľa lekárskej správy Adam utrpel ľahký úraz.

Obvinený muž bol povereným príslušníkom policajného zboru obvinený z prečinu výtržníctva, pričom mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky. „Momentálne je stíhaný na slobode,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM