Martin Sýkora Hokej

V nedeľu si môžete pomaľovať popradský ľad: Zaujímavosť z NHL aj pod Tatrami

HK Poprad pripravil pre fanúšikov a širokú športovú verejnosť zaujímavé podujatie, cieľom ktorého je spoločné stretnutie priaznivcov hokeja a rozlúčka s ľadom.

Ilustračný obrázok k článku V nedeľu si môžete pomaľovať popradský ľad: Zaujímavosť z NHL aj pod Tatrami
Zdroj: HK Poprad

Zimný štadión mesta Poprad otvorí popradským fanúšikom opäť svoje brány. Tentokrát sa najvernejší dostanú až za hranice tribún. Namiesto korčuľovania a hrania hokeja budú môcť pomaľovať ľad.

„Fanúšikom sa naskytá výnimočná príležitosť napísať na ľadovú plochu odkaz hráčom, pozdraviť priateľov, napísať pokrik alebo nakresliť klubové logo. Zároveň si pri svojom diele môžu vyhotoviť fotografiu a publikovať ju na sociálnych sieťach,“ informoval Daniel Laškody z HK Poprad.

Po skončení akcie vznikne na ľade spoločný výtvor v podobe farebnej koláže. „Pre náš klub je prioritou, aby sme udržiavali kontakt s fanúšikmi v priebehu celého roka a nielen počas sezóny. Aj preto sme sa inšpirovali podujatím, ktoré pravidelne pripravujú kluby NHL a organizujeme ho u nás na štadióne,“ dodal Laškody. Maľovanie ľadu sa uskutoční v nedeľu 22. apríla 2018 od 13:00 do 14:00 hod.

Zdroj: HK Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM