Peter Handzuš Rôzne

Spoločné rokovanie vlád v Poprade už dnes: Na tieto obmedzenia sa pripravte

V stredu 27. marca 2013 sa až do 13:30 hod. nedostanete na mestský úrad. Uzavreté budú parkoviská na Nábreží Jána Pavla II. a na Murgašovej ulici. Obmedzenia sa dotknú aj prevádzky Domu kultúry.

Ilustračný obrázok k článku Spoločné rokovanie vlád v Poprade už dnes: Na tieto obmedzenia sa pripravte
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Poprad bude dejiskom spoločného zasadnutia vlád Slovenskej republiky a Poľskej republiky. Vlády na čele s premiérmi budú rokovať o spoločnej kandidatúre Poľska a Slovenska na zorganizovanie zimných olympijských hier v roku 2022.

Centrom všetkého diania bude radnica a Dom kultúry. „V súvislosti s touto udalosťou sa musia Popradčania i ľudia z blízkeho okolia pripraviť na niekoľko zmien, ktoré sú nevyhnutné z dôvodu organizácie a zabezpečenia bezproblémového priebehu podujatia,“ informoval hovorca mesta Marián Galajda.

Pripravte sa na niekoľko obmedzení

Mestský úrad bude dňa 27. marca 2013 až do 13.30 pre verejnosť uzatvorený. Svoju agendu budú môcť obyvatelia na úrade následne vybaviť od 13.30 až do 18-tej hodiny večer.

Vodiči sa musia pripraviť aj na dopravné obmedzenia. „Dňa 27.3.2013 bude od 6-ej hodiny ráno uzatvorené parkovisko na Nábreží Jána Pavla II. od križovatky pri VÚB až k mestskému úradu. V tom istom čase bude uzatvorené parkovisko na Murgašovej ulici,“ vysvetlil náčelník Metskej polície v Poprade Jaroslav Marušin.

Keďže časť programu sa uskutoční aj v Dome kultúry, obmedzenia sa dotknú aj prevádzky Základnej umeleckej školy, ktorá v týchto priestoroch sídli.

„Vyučovanie v Dome kultúry sa z technických príčin prekladá z utorka 26. marca 2013 na utorok 2. apríla 2013. Vyučovanie v stredu 27. marca 2013 je zrušené, žiakom sa poskytuje riaditeľské voľno,“ uviedla riaditeľka ZUŠ v Poprade Katarína Kočišová.

V stredu 27. marca 2013 bude uzatvorené aj Mestské informačné centrum sídliace v Dome kultúry.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM