Tlačové správy

V Poprade zaparkuje kamión, aký sa len tak nevidí. V ňom poradia, ako oslniť ľudí okolo seba!

Do nášho mesta opäť príde jedinečná osveta určená ako vám, tak aj vašim potomkom. Skúsené a šikovné odborníčky vám prezradia, čo robiť pre krásny a zdravý úsmev na vašej tvári.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade zaparkuje kamión, aký sa len tak nevidí. V ňom poradia, ako oslniť ľudí okolo seba!
Zdroj: Dnes24.sk

Najkrajším doplnkom človeka je zdravý a krásny úsmev. Nielen odborníci, ale čoraz viac ľudí sa snaží čo najlepšie starať sa o svoje dentálne zdravie. Preto aj tento rok, už po jubilejný piatykrát, prichádza značka žuvačiek Orbit s edukatívnou roadshow „Orbit – Zdravý úsmev pre každého“.

Cieľom tejto akcie je šíriť osvetu medzi Slovákmi, aby zistili, ako sa majú správne starať o zdravie a krásu svojich zubov. Roadshow organizuje OrbitKlub v spolupráci s Asociáciou dentálnych hygieničiek Slovenska.

Dôležité a cenné rady, ktoré by ste mali vedieť ohľadom dentálneho zdravia, vám zadarmo poskytnú odborníci v pojazdnej ambulancii, vo veľkom Orbit kamióne. Stačí si len po ne prísť. Kvalifikované dentálne hygieničky vám poradia, ako sa správne starať o svoj krásny a zdravý úsmev, vysvetlia, aká je správna technika čistenia zubov, aké pomôcky treba používať a to všetko v súkromí kamiónu.
Okrem toho vás určite zaujmú informačné letáky a možnosť získať vzorku žuvačiek bez cukru zadarmo. Navyše, ak vyplníte krátky dotazník a zodpoviete jednoduchú otázku, máte šancu zapojiť sa do súťaže o atraktívne výhry! Odmeníme 10 šťastlivcov. Prví traja získajú sonické zubné kefky v hodnote 180 eur a zásobu žuvačiek Orbit. Pre ďalších siedmych je pripravený mix dentálnych pomôcok.

Myslí sa na zdravé zúbky aj tých najmenších a preto pre nich pripravili detský kútik, v ktorom im dentálne hygieničky hravou formu ukážu, ako by sa mali starať o svoje zúbky. V OrbitKlube veria, že práve takáto forma ukáže deťom, že sa nemusia báť ordinácií dentálnych hygieničiek alebo stomatológov.

Tento rok sa zastavia na 16 rôznych miestach v rámci slovenských miest. Navštívte preto kamión 19.6.2015 v Po­prade pri OC Max od 10:00 do 18:00 hod. a darujte si zdravý úsmev!

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

V Poprade zaparkuje kamión, aký sa len tak nevidí. V ňom poradia, ako oslniť ľud
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM