Peter Handzuš Krimi

V Prešovskom kraji sa dnes koná dopravno-bezpečnostná akcia

Vzhľadom na blížiaci sa Sviatok všetkých svätých a v súvislosti s tým aj na zvýšený pohyb ľudí pri cintorínoch a kostoloch sa dnes podvečer v Prešovskom kraji koná dopravno-preventívna akcia zameraná na nemotorizovaných účastníkov cestnej premávky a

Zástupca hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobaník informoval, že jej cieľom je ozrejmiť a tiež upozorniť ľudí na potrebu nosenia reflexných prvkov na viditeľnom mieste odevu počas zníženej viditeľnosti. Policajti budú v rôznych mestách Prešovského kraja ľuďom odovzdávať reflexné predmety. Policajné hliadky sa budú v mestách a obciach nachádzať predovšetkým pri kostoloch a cintorínoch i priechodoch pre chodcov a v ich blízkosti.
Akcia sa koná v mestách Prešov, Sabinov, Poprad, Svit, ďalej v Levoči, vo Vranove nad Topľou, v Humennom, vo Svidníku, v Bardejove a Starej Ľubovni. Policajné hliadky budú na frekventovaných miestach aj v obciach, konkrétne v Čaklove a Sečovskej Polianke vo Vranovskom okrese, v Kľušove v okrese Bardejov a v Novej Ľubovni, vo Vyšných Ružbachoch, v Podolínci, Plavnici, Plavči a Ľubotíne v okrese Stará Ľubovňa. Predpokladané ukončenie preventívnej akcie je o 20. hodine.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM