Peter Handzuš Futbal

V Spišskej Teplici (sa) zabávali známi politici

V netradičnom futbalovom zápase nastúpili zástupcovia strany SaS proti miestnemu výberu Spišskej Teplice, povzbudiť svojich prišiel aj predseda Národnej rady Richard Sulík.

Spolupráca starostu obce Spišská Teplica a zástupcov politickej strany priniesla pár kilometrov od Popradu nevídané stretnutie, v ktorom diváci zhliadli množstvo známych osobností. Nešlo však o futbalistov, ktorí by bavili futbalovými akciami a technickými lahôdkami, ale o známych politikov. Úroveň stretnutia bola aj podľa jedného z organizátorov, Braňa Šveca, veľmi dobrá a samotní politici boli svojimi schopnosťami prekvapení.

Známe osobnosti ako minister kultúry a cestovného ruchu Daniel Krajcer, minister práce, sociálnych vecí a rodiny Jozef Mihál povzbudzoval z preplnenej striedačky predseda Národnej rady Richard Sulík: „Viem sa strápniť aj iným spôsobom ako na ihrisku,“ reagoval vtipne na otázku, prečo ho tiež nevidíme medzi kolegami.

Výsledky nie sú podstatou podobných stretnutí, môžeme však prezradiť, že diváci, ktorí sa na zaujímavý zápas prišli pozrieť, sledovali penaltové rozuzlenie. Dobrú atmosféru si zúčastnení pochvaľovali, zjavne sa im páčili nápoje zdarma a priateľský prístup politikov. O zaujímavé momenty sa staral brankár „hostí“, keď za svoj chrbát pustil aj prihrávku spoluhráča. „Domácich“ pre zmenu vyzvŕtala Kristína Hajková, pri ktorej rýchlo pochopili, že ženu pri lopte neradno podceňovať, a futbalové chúťky divákov uspokojil delovkou z nepriameho kopu Daniel Krajcer.

Po zápase a krátkom občerstvení boli zástupcovia politickej strany prizvaní na obhliadku unikátneho moderného poľnohospodárskeho družstva priamo v obci a pokračovať tak v spoznávaní Spišskej Teplice.

Zábery zo stretnutia aj vyjadrenia organizátorov hľadajte pod článkom.

V Spišskej Teplici (sa) zabávali známi politici
1
Galéria
fucik_sas
16
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM