Peter Handzuš Tlačové správy

V Tatranskej Lomnici v HUMNE sa čoskoro rozpúta búrka zábavy

Tatranská Lomnica - Disco klub Humno v Tatranskej Lomnici pripravuje pre všetkých návštevníkov Tatier leto plné zábavy.

Ilustračný obrázok k článku V Tatranskej Lomnici v HUMNE sa čoskoro rozpúta búrka zábavy
Zdroj: Dnes24.sk

V Tatrách to žije! Domáci aj návštevníci našich veľhôr sú doslova „nažhavení“ na skvelé Párty leto, ktoré odštartuje hviezdny Majk Spirit.

Humno – to je nielen reštaurácia, coffee a coctail bar, apré ski bar. Humno je pravý tatranský štýl zábavy naplno. Každý piatok a sobotu tu zažijete letné párty s najtalentova­nejšími slovenskými skupinami a celebritami showbiznisu.

„Humno žije, o tom všetkých presvedčia naše tematické akcie. Videodiskotéka, silent disco so slúchatkami, barmanské show, gogo tanečnice, ale aj módne prehliadky či bublinkové a UV párty. To všetko na vás čaká v Tatrách. Nemusíte sa rozhýbať iba v kopcoch, adrenalín a zábavu ponúkame aj v našom Humne,“ hovorí Lenka Chovancová.

Tatry a showbiz, to je posledný výstrel módy, o čom svedčí aj Madonine auto visiace zo strechy alebo nabúraný snežný ratrak premenený na DJ pult.

Po Majkovi Spiritovi sa návštevníci humna môžu tešiť na ďalší víkend, kedy predstaví svoj letný hit Tomi Popovič. Lenka Chovancová prezradila aj jedno prekvapenie: „Pred koncertmi spomínaných hviezd spúšťame našu kúlovú a jedinečnú atrakciu pre návštevníkov. Je ňou Tatranská búrka, ktorá sa rozpúta nad Humnom presne o polnoci. Kto nepríde, nezažije…"

HUMNO Restaurant @ Music Pub
Tatranská Lomnica 14640

www.facebook.com/HumnoTatry
www.humnotatry.sk
bar@humnotatry.sk

V Tatranskej Lomnici v HUMNE sa čoskoro rozpúta búrka zábavy
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM