Maros Palesch Rôzne

Valentínske poistné udalosti

Aj počas Valentína sa každoročne stanú tisícky poistných udalostí. Zväčša ide o bežné poškodenie majetku, motorových vozidiel a bežné úrazy. V tento deň však nájdeme v oznámeniach o poistnej udalosti aj informácie plné lásky.

Partnerka darovala „valentínku“ svojmu partnerovi vo forme pozvania na valentínsky karnevalový večer. Zábava sa rozprúdila a stalo sa, že mladý muž si v dobrej nálade pomýlil svoju partnerku a svoju lásku začal vyznávať inej dievčine – ako „darček“ zo zamilovanej večere si odniesol tržnú ranu na pere a modrý tieň pod okom.

Zamilovaný študent chcel v deň sv. Valentína konečne vyznať lásku svojej krásnej spolužiačke. Dlho sa chystal na túto chvíľu, mal však veľkú trému a tak všetko dopadlo síce inak ako plánoval, ale s úspešným koncom. Kúpil krásnu kyticu ruží, vyobliekal sa do „sviatočného" a keď sa jeho tajná láska náhle objavila na ulici, neváhal a rozutekal sa k nej. V tej rýchlosti si nevšimol, že jedna časť chodníka je zľadovatená, a tak pri voľnom páde sa zlomila nielen kytica, ale aj ruka a rukáv novej páperovej bundy vyfúkol svoj obsah. Vyznanie lásky spod páperia, s „upravenou“ kyticou a zlomenou rukou dokončil v sanitke. A úspešne.

Zamilovaný pár sa rozhodol Valentína stráviť len vo dvojici pri romantickej večeri so sviečkou – na otázku popíšte podrobne a súvisle úrazový dej – klienti uviedli – že na Valentína pri romantickej večeri pri sviečkach sa celý čas pozerali len do svojich očí a vôbec nevnímali okolie. Počas týchto nepretržitých zamilovaných pozorovaniach pri sviečkach nezaregistrovali, že plameň sviečky je príliš blízko ucha mladej ženy, a tak došlo k popáleniu ucha. Poškodená si myslela, že pociťuje inú horúčavu, ako plameň sviečky.

Zdroj: Lucia Muthová, hovorkyňa Allianz – Slovenská poisťovňa, a.s.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM