Peter Handzuš Tlačové správy

Večer s Jurajom Kukurom: Spoznajte silný príbeh slávneho herca

Využite príležitosť stretnúť sa s významnou slovenskou osobnosťou. Uznávaný herec Juraj Kukura bude pod Tatrami hovoriť o svojom živote aj o svojej novej knihe.

Ilustračný obrázok k článku Večer s Jurajom Kukurom: Spoznajte silný príbeh slávneho herca
Zdroj: TASR

Herec Juraj Kukura prešiel svet, spoznal významných hercov, hral v Nemecku a teraz pôsobí aj na Slovensku. Už vo štvrtok 17. marca sa o živote tejto slovenskej osobnosti môžete dozvedieť viac. Počas Večera s Jurajom Kukurom nahliadnete do duše človeka, ktorý si vie užívať luxus, ale veľmi dobre si pamätá aj to, ako sa mu žilo v čase, keď bol nútený emigrovať z Československa.

„Hľadali sme prvú osobnosť, ktorú by sme prezentovali my, ako Medicor Club. Napadol nás pán Juraj Kukura, ktorého kniha vyšla nedávno. Bude to rozprávanie o jeho živote, aj o tejto knihe, ktorá tam bude k dispozíci. V rámci večera bude príležitosť nechať si knihu autorom podpísať,“ povedala pre Poprad24 Janka Holešovská z Medicor Clubu, ktorý Juraja Kukuru pod Tatry pozval.

Komorný večer v hoteli Internacional spríjemní hudobným vystúpením Katka Koščová a s Jurajom Kukurom sa bude rozprávať Ján Tribula. Záver podujatia bude patriť autogramiáde oboch umelcov.

Večer s Jurajom Kukurom sa bude konať vo štvrtok 17. marca 2016 o 18.30 v Lob­by bare hotela International vo Veľkej Lomnici. Vstupenky si môžete objednať emailom na adrese novinky@medicor.sk

Za Večer s Jurajom Kukurom zaplatia členovia Medicor Clubu 39€ (k vstupenke dostanú aj autobiografickú knihu Kukura). Pre ostatných hostí je cena vstupenky stanovená na 49€. Obidva typy vstupeniek sú súčasne poukazom v hodnote 30€ na ošetrenie na klinike Medicor v Poprade.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM