Peter Handzuš Tlačové správy

Veľká letná hra o tablet Samsung Galaxy a iné ceny s jazykovou školou TARGET v Poprade vrcholí!

Pre tých z vás, ktorí v popradských a kežmarských uliciach nestretli maskota jazykovej školy TARGET a nezapojili sa do jej letnej súťaže, je tu posledná možnosť.

Ilustračný obrázok k článku Veľká letná hra o tablet Samsung Galaxy a iné ceny s jazykovou školou TARGET v Poprade vrcholí!
Zdroj: Dnes24.sk

Kurz angličtiny Wattsenglish pre deti, kurz angličtiny, nemčiny, španielčiny alebo ruštiny pre dospelých alebo V.I.P. lístky do kina CINE-MAX, wellness v hoteli Hviezdoslav**** v Kežmarku, permanentka do detského interiérového ihriska Vivi Land, knihy z kežmarského kníhkupectva Alter Ego a hlavná cena – tablet Samsung Galaxy od eshopu prva.sk môžu byť aj vaše!

Stačí vyplniť krátky dotazník, môžete si vybrať medzi dvoma možnosťami:

  1. kliknúť na stránku www.target-skola.sk/dotaznik a vyplniť dotazník a svoje údaje
  2. prísť v utorok 1. septembra na popradské Nám. Sv. Egídia a v stánku TARGET vyplniť dotazník.

Žrebovanie sa uskutoční 2. septembra a jesenný trimester v jazykovej škole TARGET ako aj v materských a základných školách, kde sa vyučuje angličtina Wattsenglish, začína 22. septembra. Prihlásiť sa do kurzov Wattsenglish pre deti od 2,5 do 10 rokov, tínedžerskych kurzov alebo kurzov pre dospelých DIRECT je možné na stránke http://www.target-skola.sk/kurzy, telefonicky na 0948 47 46 01 alebo osobne, všetkých záujemcov pozývame na bezplatné ukážkové hodiny – do 31. augusta dokonca so zľavou!

Veľká letná hra o tablet Samsung Galaxy a iné ceny s jazykovou školou TARGET v P
7
Galéria
Veľká letná hra o tablet Samsung Galaxy a iné ceny s jazykovou školou TARGET v P
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM