Martin Sýkora Správy

Veľká nehoda v Hniezdnom: Zrážka dvoch osobných áut

V sychravú sobota, spojenú so silným vetrom, sa stala nehoda, v ktorej utrpelo zranenia šesť ľudí. Na mieste zasahovali hasiči a zdravotníci.

Ilustračný obrázok k článku Veľká nehoda v Hniezdnom: Zrážka dvoch osobných áut
Zdroj: Dnes24.sk

Z dosiaľ nezistených príčin sa zrazili dve autá. „Hasiči zo Starej Ľubovne momentálne zasahovali pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala v katastri obce Hniezdne v okrese Stará Ľubovňa. Pri dopravnej nehode sa čelne zrazili dve osobné motorové vozidlá, zranenie utrpelo šesť osôb,“ informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Cesta zo Starej Ľubovne do Popradu je známa svojou vysokou nehodovosťou, najmä pri obci Hniezdne si vodiči musia dávať obzvlášť veľký pozor, keďže je to miesto častých dopravných nehôd.

„Hasiči poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia,“ doplnila Farkasová. Ako dodal operačný dôstojník Pavol Vravec z Operačného strediska Krajského riaditeľstva HaZZ v Prešove, na mieste zasahovali štyria príslušníci hasičkého zboru s dvoma kusmi techniky.

Foto: Ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM