Krimi

Veľká policajná akcia so špecifickými cieľmi: Kontrole sa nevyhli stovky ľudí v celom kraji

Množstvo mužov zákona bolo naraz v jeden čas nasadených do terénu. V celom našom kraji totiž prebehla rozsiahla pátracia akcia.

Ilustračný obrázok k článku Veľká policajná akcia so špecifickými cieľmi: Kontrole sa nevyhli stovky ľudí v celom kraji
Zdroj: TASR

Na území celého Prešovského kraja sa v stredu 24.6. 2015 od 6:00 do 10:00 konala pátracia akcia po osobách a veciach. „Pátranie bolo zamerané po osobách, na ktoré je vydaný príkaz na zatknutie, príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, zatýkací rozkaz ako aj po nezvestných osobách a osobách, ktoré sú podozrivé zo spáchania trestnej činnosti,“ ozrejmila krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Do výkonu tejto akcie bolo nasadených 157 policajtov, z toho 25 policajtov kriminálnej polície, 113 policajtov poriadkovej polície a 19 policajtov dopravnej polície.

„Počas akcie bolo prekontrolovaných 161 motorových vozidiel a 367 osôb. Celkovo boli vypátrané dve osoby, z toho jedna osoba podozrivá z trestnej činnosti a jedna osoba na základe príkazu na zatknutie,“ informovala o výsledkoch akcie policajná hovorkyňa. Doplnila, že zistených bolo tiež 37 priestupkov, ktoré boli riešené na mieste v blokovom konaní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM