Krimi

Veľký požiar stále vyčíňa: V teréne bojuje až 130 hasičov, zničených je už vyše 200 hektárov porastu!

Požiar, ktorý vzbĺkol v utorok v okrese Kežmarok, stále nie je uhasený. 130 hasičov pokračuje v jeho likvidácii. Zničených je už viac ako 200 hektárov zmiešaného porastu.

Ilustračný obrázok k článku Veľký požiar stále vyčíňa: V teréne bojuje až 130 hasičov, zničených je už vyše 200 hektárov porastu!
Zdroj: TASR

Rozsiahly požiar na vrchu Ihla pri obci Ihľany v okrese Kežmarok sa počas uplynulej noci podarilo udržať pod kontrolou. V jeho likvidácii pokračuje počas dnešného dňa 130 hasičov.

„Vrtuľník Letky Ministerstva vnútra SR momentálne vykonáva monitoring prostredia, na mieste požiaru budú hasiť aj dva vrtuľníky Letky Ministerstva obrany SR. Pri udalosti zasahuje 70 profesionálnych a 60 dobrovoľných hasičov,“ informovala Zuzana Farkasová z komunikačného odboru Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Požiar vzbĺkol v utorok 3. novembra okolo obeda. Zničil viac ako 200 hektárov zmiešaného porastu. Hasičom sa podarilo dostať oheň pod kontrolu v stredu 4. novembra, a to za asistencie troch vrtuľníkov rezortov obrany a vnútra.

Môže vás zaujímať:

Na priechode sa stalo nešťastie: Zrážka škodovky s chodcom, muž utrpel ťažký úraz!

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM