Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Veľký štart leta: Super hudba, chutné jedlo, najlepší guláš a viac ako 40 druhov piva!

Ešte nemáte plán na posledné júnové dni? Ak ste fanúšikmi pohodovej hudby, jedla, z ktorého sa radi zalizujete a hlavne veľkej zábavy, máme pre vás jeden tip.

Ilustračný obrázok k článku Veľký štart leta: Super hudba, chutné jedlo, najlepší guláš a viac ako 40 druhov piva!
Zdroj: TASR

V dňoch 28. – 30. júna sa na Zemplínskej šírave v stredisku Lúč uskutoční prvý ročník Zemplín-festu, ktorý je zameraný hlavne na podporu potravinárskych firiem v regióne. Výnimočný bude najmä tým, že vaše čuchové aj chuťové bunky pošteklí množstvo vyberaných jedál, vrátane miestnych a regionálnych špecialít, ale aj menej tradičných pochúťok. Podrobné info o festivale nájdete TU.

Súťaž vo varení gulášu

Zlatým klincom festivalu bude najväčšia súťaž vo varení guláša na Zemplíne. Zápoliť vo varení chutnej maškrty budú 3 až 4-členné družstvá, ktoré si však môžu pozvať ľubovoľné množstvo poradcov či pomocníkov. „Toho najlepšieho fachmana vyberie porota a môže sa tešiť na atraktívne ceny,“ hovorí organizátor festivalu Ľubomír Tongeľ.

ONLINE prihláška

Hodnotiť sa bude predovšetkým chuť gulášu, ale aj celkový efekt – výzdoba či kostýmy. Ak si myslíte, že práve vy so svojou partiou dokážete uvariť najlepší guláš na Zemplíne, neváhajte sa prihlásiť. Nie sú tam žiadne poplatky, len si nezabudnite zobrať svoj kotlík :). ONLINE prihlášku môžete vyplniť TU.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM