Zuzana Vajayová Rôzne

Vianočná súťaž o skvelé darčeky!

Internetový obchod topgal.sk a sieť portálov global24, vyhlasujú vianočnú súťaž o najkrajšiu nakreslenú alebo vyfarbenú školskú tašku. Úloha je veľmi jednoduchá, stiahni si našu šablónu (formát PDF alebo obrázok JPG) a vyfarbi ho, alebo si jednoducho

Čo môžem vyhrať? Do súťaže venujeme darčekové poukážky na nákup ľubovolnej školskej tašky, batohu alebo doplnlkov značky Topgal v internetovom obchode Topgal.sk:

  1. miesto: nákup v hodnote 100 €
  2. miesto: nákup v hodnote 80 €
  3. miesto: nákup v hodnote 50 €
  4. miesto: nákup v hodnote 30 €
  5. miesto: nákup v hodnote 20 €

každý účastník: darček + 15% zľava na nákup

Špeciálna cena útechy siete portálov global24 – nákup v hodnote 50 €, výhercu vyžrebujú pracovníci global24. a to z fanúšikov topgal.sk na facebooku, ktorý sa zároveň stanú fanušikmi aj ktoréhokoľvek portálu zo siete global24 (napr.nitra24, ziar24, bystrica24,roz­nava24…atd.)

Kto sa môže zúcastniť? Súťaž je určená deťom, školákom, ich súrodencom a rodičom.

Ako sa môžem prihlásiť do súťaže? Nahrajte obrázok na našu nástenku na facebooku (je možé ho nafotiť, naskenovať, prípadne nakresliť v počítači :) s uvedením mena a veku (napr.: Miško, 9r) o tom kde máte nahrávať svoje kresby sa dozviete tu: http://www.topgal.sk/vianocna-sutaz/

Ako sa hodnotia obrázky? Vyhrajú obrázky, ktoré sa páčia viacerim fanúšikom stránky topgal.sk. Môžete upozorniť známych, aby hlasovali na Váš obrázok.

Vyhodnotenie súťaže Uzávierka súťaže je 19. decembra 2010. Výsledky budú zverejnené na tejto stránke.

Súťažné kresby: Na toto miesto( http://www.topgal.sk/vianocna-sutaz/#… ) sa budú postupne pridávať súťažné kresby v poradí zverejnenia. Po kliknutí na náhľad sa zobrazí veľký obrázok. to isté nájdete na FB.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM