Rôzne Tlačové správy

VIDEO: Striptíz je korením života. Do Popradu príde najsexi pánske čili!

Vedeli ste, že striptíz a čili majú veľa spoločného? Nejde len o pikantnosť a červeň. Presvedčia vás o tom šarmantní džentlmeni z DIRTYY BOYZZ.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Striptíz je korením života. Do Popradu príde najsexi pánske čili!
7
Galéria
Zdroj: Zamenej.sk

Striptíz vyháňa zo vzťahu nudu. Je ako závan sviežeho vzduchu v zatuchnutej spálni, vítané osvieženie v podobe dráždivej zmyselnosti a rafinovanej erotiky. Kým ho neuvidíte na vlastné oči, môžete o jeho „účinkoch“ iba teoretizovať. Ak pre vás zostane tabu, nespoznáte jeho skutočnú tvár.

Na začiatok postačí upustiť od mýtov. Zabudnite na lascívne pózy v lacných kostýmoch v kúdoloch cigaretového dymu. Striptíz 21. storočia je umelecký zážitok, ktorý okorení váš intímny život! Dôkazom sú aj DIRTYY BOYZZ, ktorí sa predstavia v Poprade už tento piatok.

Zdroj: YouTube.com

História striptízu

Za prvé erotické vystúpenie sa považuje show, ktorú v roku 1894 v Paríži predviedla neznáma umelkyňa. Kráska sa pri predstavení nevyzliekla úplne donaha, jej úlohu bolo prebudiť v divákoch predstavivosť.

A o tom je i moderný striptíz! Počíta s erotickou fantáziou diváka, vyvoláva zmyselné asociácie. Presne ako DIRTYY BOYZZ, ktorí sa označujú za prvú skupinu profesionálnych striptérov a tanečníkov založenú na Slovensku.

Zdroj: Zamenej.sk

Slovenské čili

DIRTYY BOYZZ pod vedením skúseného tanečníka a choreografa Johnnyho Mečocha predvedú 25. novembra v AquaCity Poprad veľkolepú šou. Šarmantní páni zo Slovenska i zahraničia vás presvedčia, že striptérske umenie nemusí stratiť noblesu a vkus, aby zostalo zábavným a provokatívnym zážitkom.

Členovia DIRTYY BOYZZ prešli náročným konkurzom a tréningom pod dohľadom odborníkov z oblasti svetového pánskeho striptízu. Hlavnou hviezdou je viacnásobný majster sveta v pánskom striptíze – horkokrvný KENZO z ďalekého Karibiku.

A čo má korenie chilli spoločné so striptízom? Počas dvojhodinového predstavenia s pestrou choreografiou s nádychom exotiky, fantázie a akrobacia to pocítite – pikantnosť! Neváhajte a objednajte si vstupenku na zľavovom portáli zamenej.sk. O pár dní už môže byť neskoro.

(PR článok)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM