Tlačové správy

Vieme, kam na výšku: Prestížne americké vzdelanie dostanete v susednej Prahe

University of New York in Prague je popredná a najväčšia súkromná vysoká škola v Českej republike, ktorá ponúka štúdium v anglickom jazyku. Študenti z celého radu krajín vrátane Slovenska sa tu pripravujú na svoju úspešnú medzinárodnú kariéru.

Ilustračný obrázok k článku Vieme, kam na výšku: Prestížne americké vzdelanie dostanete v susednej Prahe
Zdroj: Dnes24.sk

UNYP ponúka americký štvorročný program na bakalárskej úrovni v spolupráci so State University of New York/Empire State College. Ďalej ponúka trojročný európsky bakalársky program akreditovaný Ministerstvom školstva SR. Študenti sa môžu rozhodnúť pre tzv. „dual degree“, v ktorom môžu získať oba diplomy súčasne.

UNYP sa od ostatných škôl v regióne strednej a východnej Európy odlišuje svojou medzinárodnou atmosférou. Študenti z mnohých krajín sa učia jeden od druhého a počas štúdia začínajú chápať, v čom spočívajú kultúrne rozdiely a špecifiká medzinárodného biznisu. Na UNYP v súčasnosti študuje 800 študentov z viac ako 60tich krajín. Výučbu zabezpečuje 125 odborníkov z viac ako 20tich krajín (prevažná väčšina z nich sú native speakeri). Toto multikultúrne prostredie robí z UNYP vysokú školu s najväčšou diverzitou v regióne. Skúsenosť s touto diverzitou dáva študentom schopnosť uspieť v globálnom svete.

Absolventi UNYP majú širokú škálu ďalšieho uplatnenia. Množstvo absolventov UNYP bolo v minulosti prijatých na ďalšie štúdiá na prestížnych vysokých školách (Oxford, LSE, Stanford, Columbia, INSEAD), iní pracujú v nadnárodných firmách po celom svete (General Motors, Coca-Cola, KPMG, Vodafone, Telefonica, DHL, Nestlé), alebo vytvárajú nové úspešné podnikateľské projekty. O kvalite absolventov svedčí napríklad víťazstvo študentov UNYP v prestížnej medzinárodnej súťaži CFA Research Challenge v Českej republike dva roky po sebe (2013,2014).

UNYP tiež ponúka štúdium na magisterskej a doktorandskej úrovni. Jedná sa o prestížne štúdium MBA, štúdium odbornej a biznis komunikácie (MA), štúdium medzinárodného a obchodného práva (LL.M.) a nový študijný program v odbore medzinárodného manažmentu (MSc). Doktorandský program Ph.D. je ponúkaný v odbore inovácií.

Všetci študenti môžu využiť služby študijného oddelenia, ktoré zabezpečí ubytovanie študentov, ich športové vyžitie, účasť na študentských aktivitách a podporí študentov pri hľadaní ich prvého zamestnania.
UNYP nedávno dosiahla veľkého medzinárodného uznania tým, že získala kvalitnú americkú akreditáciu IACBE ako pre svoj trojročný bakalársky program, tak aj pre štúdium MBA. Prijímanie študentov do školského roku 2014/2015 na UNYP práve prebieha.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM