Martin Sýkora Rôzne

Víkend prinesie viacero zaujímavých príležitostí na kultúrne vyžitie: Pod Tatrami budú legendy, ale aj obľúbené príležitosti

Jarné počasie bude priať milovníkom hudby, zábavy ale i dobrodružstva. Ak neviete, kam cez víkend, máme pre vás niekoľko tipov.

Ilustračný obrázok k článku Víkend prinesie viacero zaujímavých príležitostí na kultúrne vyžitie: Pod Tatrami budú legendy, ale aj obľúbené príležitosti
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Posledné víkendové júnové dni akoby šetrili podtatranským mestám a obciam nápady a možnosti na prázdninové mesiace. Napriek tomu sa aj pred prázdninami dá stráviť víkend spoločensky, dobrodružne alebo inak pohodovo, či už s partnerom, priateľmi alebo deťmi. Pozrite si výber niekoľkých podujatí, z ktorých vám určite niečo padne do oka.

Piatok

Svit

12:10 – 12:30 Svit Prejazd pretekárov v rámci cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Prechádzajúcich pretekárov môžete prísť samozrejme povzbudiť.

Vysoké Tatry

19:00 Starý Smokovec – Kaviareň a čajovňa U VLKA
PÁDLOVANIE ZA ZÁCHRANU SEVERU
Film Nový Zéland, 33min, réžia Simon Lucas. Filmové premietanie festivalu Hory a mesto.

Sobota

Vysoké Tatry

15:00 – 22:00 Nový Smokovec – areál penziónu Vesna TATRA FEST 2016
Multižánrový hudobný festival za účasti popredných hudobníkov zo strednej Európy. Účinkujú Sestra Achra, Eturnity, Longital, Chiki Liki Tua.
Vstupné: 15 €

Nedeľa

Poprad

10:00 Dom kultúry Poprad – Klub Zóna
TVORIVÁ DIELŇA
Zaujímavé dopoludnie pod vedením Marianny Ďurasovej pre šikovné deti a pre ich rodičov. Nutné doniesť nožnice, pastelky, fixky.
Vstupné: 1 €

14:00 Námestie sv. Egídia
Popradčanka FEST
Oslavy 20. výročia od vzniku Popradčanky, ako hostia účinkujú: Dychová hudba Tvrdošanka s Tvrdošína, Sebedražská kapela, Maguranka a na záver vystúpi Popradčanka.

19:00 Aréna Poprad
CHRIS NORMAN
Pri príležitosti 55. výročia začiatku výroby ohrievačov vody v Poprade, 70.výročia spojenia Popradu a 760.výročia prvej písomnej zmienky o Poprade, sa 12. júna uskutoční koncert zakladajúceho člena britskej skupiny Smokie, legendárneho speváka Chrisa Normana. Vystúpi v popradskej Aréne.

Stará Ľubovňa

14:00 Stredoveký vojenský tábor
Deň detí v STREDOVEKOM VOJENSKOM TÁBORE
V krásnom okolí Ľubovnianskeho hradu, v stredovekom vojenskom tábore na deti čakajú súťaže, sladké odmeny, jazda na koni, gazdovský dvor, stredoveké kolky, lanový park, streľba z luku a kuše.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM