Peter Handzuš Iné športy

Víťazi florbalového turnaja: Pajtaši a ZŠ Jarná

Finálovými zápasmi sa skončil 1. ročník florbalového turnaja o pohár Alexandra Gundelfingena. V dvoch kategóriách si to v priebehu mesiaca rozdalo 13 družstiev zo stredných a základných škôl.

Finálové kolo florbalového turnaja na ulici 1. mája v Poprade sprevádzalo príjemné počasie. Vo vinikajúcej diváckej kulise sa odohrali ešte lepšie záverečné zápasy. Celkoví víťazi sa mohli tešiť nielen na pohár, ale aj na finančnú odmenu vo forme šeku na nákup florbalového vybavenia.

[blockquote]Fi­nálové výsledky: Stredné školy: Lotos – GPDT 12:4, Pajtaši – My 11:2 Základné školy: Kukučínka – Kameňák 5:0, Kukučínka – Delta 4:7, Trial – Panteri 9:0 a Jarná – Sobota 3:0.

Celkové poradie Stredné školy: 1. Pajtaši 2. My 3. Lotos 4. GPDT 5. Važec Celkové poradie Základné školy: 1. Jarná 2. Sp. Sobota 3. Trial 4. Panteri 5. Delta 6. Kukučínka 7. Kameňák[/bloc­kquote]

Florbalový turnaj o pohár Alexandra Gundelfingena zorganizovalo občianske združenie PRE MESTO v spolupráci so Sport Club For All, Popradským mládežníckym parlamentom a Referátom mládeže a športu MsÚ.

Poprad24/premesto Foto: mediaportal.eu, Michal Tropp Video: Michal Tropp

Víťazi florbalového turnaja: Pajtaši a ZŠ Jarná
1
Galéria
Poprad Pre Mesto finale florbal
29
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM