Martin Sýkora Krimi

Vo Vrbove pri kúpalisku si zlodeji prišli na svoje: Okradnutí Poliaci a Čech

Na pobyt vo Vrbove určite nebude s radosťou spomínať poľská rodina a Čech. Zlodeji sa ulakomili na ich majetok a obetiam spôsobili nemalé škody.

Ilustračný obrázok k článku Vo Vrbove pri kúpalisku si zlodeji prišli na svoje: Okradnutí Poliaci a Čech
Foto: Slávka Kellová

Okradnutí Poliaci

Poľských turistov okradol v obci Vrbov doposiaľ neznámy páchateľ počas toho ako spali v bungalove. Mladá rodina bola ubytovaná v jednom z bungalovov pri kúpalisku v obci Vrbov, okr. Kežmarok.

„Počas noci z utorka na stredu k nim vošiel cez neuzamknuté okno neznámy páchateľ. Ten z nočného stolíka pri okne ukradol mobilný telefón, dámsku peňaženku, v ktorej sa nachádzali doklady a peniaze. Žena spiaca v izbe sa zobudila, načo zlodej aj s vecami utiekol preč,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená na niekoľko desiatok eur. Kežmarskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody.

Zdroj: TASR

Čechovi poškodili a ukradli veci

Pri kúpalisku v obci Vrbov došlo v utorok (27.6.2017) ešte k jednej krádeži. Dopoludnia zaparkoval na parkovisku pred kúpaliskom 47-ročný Čech svoj motocykel SUZUKI DL V-STROM. Keď sa po 18:00 h vrátil k motorke, zistil, že mu niekto z brašne na motorke ukradol veci.

„Zlodej prerezal popruh na brašni, na ktorom bol upevnený visiaci zámok a z brašne ukradol vložku bundy a nohavíc, ktoré sú súčasťou bundy a nohavíc na motocykel,“ konštatoval Džobanik. Spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená na takmer 450 eur. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM