Monika Vengrínová Rôzne

Vodiči i cestujúci v MHD, pripravte sa na obmedzenia: Kedy a v ktorých častiach mesta nastanú?!

Popradčania cestujúci autom i MHD by mali zbystriť pozornosť. Čakajú nás totiž dopravné obmedzenia. Pozrite si, či sa budú týkať aj vás.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči i cestujúci v MHD, pripravte sa na obmedzenia: Kedy a v ktorých častiach mesta nastanú?!
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Nočná hasičská súťaž O pohár primátora mesta obmedzí cestnú dopravu i MHD v mestskej časti Popradu. „V sobotu 5.septembra v čase od 08.00 ho­diny do nasledujúceho dňa 6.septembra do 6:00 hodiny bude úplne uzatvorená severná a západná časť Sobotského námestia,“ uvádza sa na webovom sídle mesta Poprad s tým, že južná časť Sobotského námestia zostane jednosmerne prejazdná od ul. Pod bránou v smere na ul. Matejovskú.

Zároveň dôjde k obmedzeniam v mestskej hromadnej doprave, pričom v uvedenom čase bude na linke č. 4 zrušená autobusová zastávka Spišská Sobota, námestie, spoj č. 37 zastaví na zastávke Spišská Sobota, nák. stredisko a následne na zastávke Spišská Sobota, Oktan. Na linke č. 3 bude v uvedenom čase zrušená autobusová zastávka Spišská Sobota, námestie a Spišská Sobota, nák. stredisko.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM