Simona Ivančáková Rôzne

Vyberte si v predstihu, ktorá akcia je podľa vášho gusta: Čo môžete zažiť cez víkend v našom meste?

Nejaký ten oddych nikdy nezaškodí. A dobre zrelaxovať sa dá aj v našom meste. Ak rozmýšľate, čo si počas voľných dní počať v Poprade, ponúkame vám šikovný prehľad. Vybrali sme niekoľko našich tipov na tento víkend, ktoré by vás mohli osloviť.

Ilustračný obrázok k článku Vyberte si v predstihu, ktorá akcia je podľa vášho gusta: Čo môžete zažiť cez víkend v našom meste?
Foto: Simona Ivančáková / Zdroj: Dnes24.sk

MINIBASKETBAL NAJMLADŠÍCH ŽIAKOV

11. decembra 2015 o 9:00 hod, Telocvičňa ZŠ Jarná Poprad

Žiacka liga mesta Poprad v minibasketbale najmladších žiakov sa uskutoční už tento piatok. V 1. kole v poradí už 6. ročníka obľúbenej súťaže zmiešaných družstiev sa predstavia žiaci I. stupňa základných škôl.

PODTATRANSKÉ PIERKA

11. decembra 2015 o 18:30 hod., Podtatranská knižnica

Ukážky z vlastnej tvorby predstaví Literárny klub pri Podtatranskej knižnici v Poprade práve v jej priestoroch. Stretnutie je verejné a členovia klubu radi privítajú vo svojich kruhoch nových členov či divákov.

XIII. TRADIČNÝ VIANOČNÝ JARMOK

11 . – 13. decembra 2015, Námestie sv. Egídia

Od piatku do nedele sa môžete tešiť na vianočný jarmok ľudovo-umeleckej výroby, ktorý sa pod Tatrami koná už tradične. Nenechajte si ujsť pečenie tradičných oplátok, výrobu modrotlačových vianočných pozdravov či tradičnú zabíjačku. Na jarmoku sa o zábavu postarajú FS Ľubovňan, DFS Maguráčik, Martin Jakubec, ale aj speváci Gregy a Dominika či FS Liptov z Ružomberka.

JANKO HRAŠKO

12. decembra 2015 o 10:00 hod., Kino Tatran

Vystúpenie pre najmladších je súčasťou bohatého kultúrneho programu počas jarmoku. Premiérovú rozprávku Janko Hraško od Pavla Dobšinského predstaví Divadlo bez opony z Prešova. Vstup je pre všetkých divákov voľný.

ALL STAR GAME 2015/2016

12. decembra 2015 o 18:00 hod., Aréna Poprad

Už túto sobotu sa môžete tešiť na jedinečnú basketbalovú šou. Po roku sa najlepší hráči z Východu a Západu stretnú, aby divákom predviedli basketbalovú parádu. Okrem toho sa diváci môžu tešiť na bohatý sprievodný program. Bubnová šou v podaní Campana Batacuda, tanečné predstavenie Bailadora Dance Group a rapera Strapa. Ťahákom tohtoročného programu budú lietajúci akrobati zo Slovinska Dunking Devils.

VOLEJBALOVÁ LIGA

12. – 13. decembra 2015 o 10:00 hod., Telocvičňa SOŠ, Poprad-Veľká

Popradské volejbalové družstvo VK Junior 2012 Poprad sa v sobotu predstaví v domácom zápase proti ŠK ŠG Humenné. V nedeľu si staršie žiačky zmerajú sily so súperom z MŠK Vranov.

TURNAJ VO FUTSALE

13. decembra 2015 po 8:00 hod., Aréna Poprad

Od skorého nedeľného rána sa môžete tešiť na futsalový turnaj záchranných zložiek (hasiči, záchranári, policajti). Turnaj je spojený s ukážkami záchranárskej techniky, ktoré sa uskutočnia približne o 10:00 hodine. Príďte povzbudiť svoj tím.

VITAJ ZIMA MEDZI NAMI

13. decembra 2015 o 10:00 hod., Kino Tatran

Druhou hranou rozprávkou, ktorá sa počas vianočného jarmoku v popradskom kine odohrá má názov Vitaj medzi nami. Príbeh o malom Adamkovi a jeho živote počas zimy vám priblížia divadelníci z rožňavského divadla Actores. Vstup na divadelné predstavenie pre deti je voľný.

HK POPRAD – HK 36 HANT SKALICA

13. decembra 2015 o 17:00 hod., Zimný štadión

Po hokejovej prestávke, kedy sa popradskí kamzíci predstavili na ľade súperov sa koná ďalší domáci zápas. V nedeľu sa pod Tatrami predstaví klub zo Záhoria. Príďte povzbudiť svojimi hlasivkami tím s kamzíkom na hrudi.

III. ADVENTNÝ KONCERT

13. decembra 2015 o 18:00 hod., Námestie sv. Egídia

Predposledný adventný koncert spojený s rozsvietením tretieho adventného svetla sa koná už túto nedeľu. Predvianočný čas spestrí vystúpenie Popradského dychového kvinteta.

Čítajte tiež:

Zažite posledný mesiac roka v Poprade zaujímavo: TOP 10 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať

Kam si skočiť v Poprade tento týždeň: Výber zaujímavých podujatí, ktoré vám pomôžu zatraktívniť váš voľný čas

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM