Martin Sýkora Krimi

Vynaliezavý zlodej išiel do detailov: Aby ho nenašli, ukradol aj fotopascu

Polícia pátra po zlodejovi, ktorý si dal na svojej krádeži skutočne záležať. Okrem toho, že zo staveniska zobral čo sa dalo, dokázal sa "zatajiť".

Ilustračný obrázok k článku Vynaliezavý zlodej išiel do detailov: Aby ho nenašli, ukradol aj fotopascu
Zdroj: TASR

Krádež v novostavbe

Na pozore by sa pod Tatrami nemali mať len obyvatelia rodinných domov, ale aj tí, ktorí si ich ešte len stavajú. Svedčí o tom prípad z Vlkoviec (okres Kežmarok).

„V novostavbe rodinného domu v obci Vlkovce došlo v dobe od 1. do 3.10.2016 ku krádeži. Polícia v Kežmarku začala v prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže, pričom páchateľovi v prípade vypátrania a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky,“ informovala Jana Migaľová z oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Prešove.

PREČÍTAJTE SI AJ: Slovenský policajt je podozrivý, že dobodal a zapálil vlastnú partnerku

Zobral všetko, aj fotopascu

Policajti po zlodejovi pátrajú, nemajú to však ľahké. Páchateľ totiž objavil tzv. fotopascu, ktorú si taktiež zobral so sebou. „Skutku sa dopustil zatiaľ neznámy páchateľ, ktorý vstúpil na neoplotený stavebný pozemok, poškodil záves na drevených dverách a vošiel dnu. Našiel a odniesol si elektrickú vŕtačku s príklepom, kufrík s lisovacími kliešťami, kufrík s búracím kladivom, miešadlo, dva radiátory a nezabudol ani na fotopascu umiestnenú na balkóne,“ dodala Migaľová. Majiteľovi odcudzených vecí vznikla celková škoda 3550 eur.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM