Monika Vengrínová Šport

Vyrastá vám v rodine ďalší Sagan? Na tejto tour si to zaručene poriadne užije

Bicyklovať je zábava. Týmto heslom sa riadia organizátori jedinečnej detskej bicyklovej súťaže, ktorá pritiahne do Svitu deti z celého Slovenska. Tí najlepší si odnesú poháre a medaile Petra Sagana.

Ilustračný obrázok k článku Vyrastá vám v rodine ďalší Sagan? Na tejto tour si to zaručene poriadne užije
Zdroj: Dnes24.sk

Horal junior, ktorá patrí do Destskej tour Petra Sagana, je aj tento rok súčasťou preteku Horal maratón. Konať sa bude aj za účasti otca nášho najlepšieho cyklistu. Organizátori očakávajú účasť približne 350 detských cyklistov, ktorí si svoje sily zmerajú hneď v niekoľkých kategóriách od baby, mikro, mili a mini, cez mladších žiakov až po tých starších, pričom dievčatá a chlapci budú vyhodnocovaní zvlášť.

Každý účastník obdrží účastnícky list s podpisom Petra Sagana. Kategória Baby je nesúťažná, ceny a sladkosť obdržia všetci účastníci Prví traja cyklisti v kategóriách mikro až kadet sa budú tešiť z pohárov a medailí Petra Sagana.

Okrem cyklistickej súťaže budú pre deti pripravené aj rôzne detské atrakcie, ako nafukovacie, detské divadelné predstavenie, či tombola. V areáli plavárne vo Svite tiež deti môžu zažiť dobrodružstvo vo forme stanovania.

Detská tour sa bude konať v nedeľu 16.augusta so začiatkom o 10.00 hodine v areáli Koliby vo Svite, pričom prihlásiť sa je možné online na webovom sídle organizátora.

foto zdroj: detskatour.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM