Dodys Zubal Iné športy

Výsledky florbalu: Pink Panthers aj naďalej bez prehry

V sobotu 5.12.2015 bolo na programe päť zápasov 3. - 4. kola Podtratranskej florbalovej ligy (PFbL).

Ilustračný obrázok k článku Výsledky florbalu: Pink Panthers aj naďalej bez prehry
Foto: Dodys Zubal

PINK PANTHERS Poprad – FBC Veľká Lomnica 6:1 /2:0,2:0,2:1/
Góly: Kikta, Lipták M. po 2, Dzivjak, Repiščák – Lukáč

Prvú tretinu začali aktívne Lomničania, keď nastrelili v piatej minúte stretnutia spojnicu bránky. Po tomto momente na ihrisku začali dominovať Panthers z Popradu, keď do konca tretiny strelili dva góly. V druhej tretine sa obraz hry nezmenil a Panthers zvýšili skóre na rozdiel štyroch gólov. V druhej minúte tretej tretiny sa Lomničanom podarilo znížiť skóre na 1:4. Po tomto góle mali Lomničania ešte dve vyložené šance, ale Panthers to ubránili a poslali Lomničanov do kolien piatym gólom. Po tomto góle sa zápas už len dohrával z obidvoch strán a tak Panthers ešte prikrášlili výsledok na konečných 6:1.

FBC Vrbov – LEGENDY Spišské podhradie 1:5 /0:2,0:2,1:1/
Góly: Háber – Macuga Š.2, Babík D., Krendželák, Špiner

Obe mužstvá vstúpili do zápasu s útočnou taktikou, ktorá sa hrala až do dvoch strelených gólov do siete Vrbova dve minúty pred koncom prvej tretiny. V druhej tretine Vrbovčania chceli zdramatizovať zápas, ale to sa im nepodarilo. LEGENDY ešte zvýšili náskok na 0:4. V tretej tretine si LEGENDY ustrážili pohodlný náskok, ktorý zveľadili na 0:5. Vrbov už len kozmeticky upravil výsledok čestným gólom na konečných 1:5.

FBC Stará Ľubovňa – FBC Veľká Lomnica 4:5 /1:2,1:1,2:2/
Góly: Frivalský, Tišák, Tulka, Fedorek – Bartsch3, Kolesár, Šimko

Prvá tretina začala veľmi rýchlym gólom Lomničanov. Ľubovňa po minúte hry vyrovnala na 1:1. Po tomto góle sa hral do gólu Lomnice na 1:2 útočný florbal z oboch strán. Druhú tretinu začala aktívne Lomnica, ale ani jednu z využitých šancí nevyužila. Zato Ľubovňa z protiútoku vyrovnala na 2:2. Po dvoch minútach Lomnica zvýšila na 3:2 a takýmto výsledkom aj tretina skončila. V tretej tretine hráči Ľubovne aktívne napádali, čoho výsledkom bol obrat skóre na 4:3. Lomnica stihla hneď kontrovať, keď za dve minúty taktiež otočila výsledok vo svoj prospech. Ľubovňa ešte chcela vyrovnať, ale Lomnicu 30 sekúnd pred koncom podržal brankár, ktorý chytil čistú šancu a udržal tak víťazstvo 4:5.

PINK PANTHERS Poprad – FBC Vrbov 12:3 /4:0,6:2,2:1/
Góly: Jankura, Kikta, Repiščák po 3, Dzivjak, Lipták D., Kovalčík – Hrebeňák P.2, Giblák
Tresty: Čižik /Vrbov/ 2min.

Od začiatku Panthers zaskočili Vrbovčanov rýchlo streleným gólom. Od tohto momentu Panthers diktovali tempo hry, keď do konca tretiny zvýšili na hrozivých 4:0. V druhej tretine sa hra nezmenila a Panthers svoj náskok zveladili. Vrbov len dvoma gólmi v tretine korigoval stav na 10:2 pre Panthers. Tretia tretina sa dohrávala z oboch strán a zápas skončil pomerom skóre 12:3.

LEGENDY Spišské podhradie – FBC Stará Ľubovňa 7:2 /2:0,2:2,3:0/
Góly: Špiner, Macuga Š. po 2, Švantner, Babík D., Palonder – Krajňák, Fedorek
Tresty: Krendželák – Fedorek po 2.min.

V prvej tretine začala Ľubovňa aktívnejšie, ale v rozpätí jednej minúty padli dva góly do ich bránky a tretina skončila v pomere 2:0 pre LEGENDY. Na začiatku druhej tretiny sa Ľubovňa vrátila do hry, ale LEGENDY o dve minúty zvýšili na rozdiel dvoch gólov. Ľubovňa začal aktívne napádať v útočnom pásme, výsledkom čoho bola využitá presilovka na 3:2 z pohľadu LEGIEND. LEGENDY minútu pred koncom tretiny upravili skóre na 4:2. Vtretej tretine sa ešte Ľubovňa pokúšala o zvrat v stretnutí, lenže LEGENDY si už náskok podržali a výsledok upravili na konečných 7:2.

Aktuálna tabuľka

P Názov tímu PZ V R P Sk Gr B
1. Pink Panthers Poprad 4 4 0 0 31:11 +20 8
2. Legendy Sp.Podhradie 4 2 1 1 21:13 +8 5
3. Fbc Veľká Lomnica 4 2 1 1 20:19 +1 5
4. Fbc Stará Ľubovňa 4 1 0 3 15:25 –10 2
5. Fbc Vrbov 4 0 0 4 11:30 –19 0
Výsledky florbalu: Pink Panthers aj naďalej bez prehry
19
Galéria
Foto: Dodys Zubal
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM