Peter Handzuš Rôzne

Z nemocnice prepustili ďalšieho robotníka. Jeden ostáva hospitalizovaný

Z popradskej nemocnice dnes prepustili ďalšieho robotníka, ktorý sa zranil pri páde mosta neďaleko obce Iliašovce, okres Spišská Nová Ves. Riaditeľ nemocnice Jozef Tekáč uviedol, že naďalej hospitalizovaný tu však ostáva ešte jeden robotník.

Ilustračný obrázok k článku Z nemocnice prepustili ďalšieho robotníka. Jeden ostáva hospitalizovaný
Zdroj: Webnoviny.sk

„Pokračuje v hospitalizácii na traumatologickom oddelení, je po operáciách a jeho zdravotný stav si vyžaduje ešte rehabilitačnú liečbu,“ vysvetlil Tekáč. Tento robotník podľa neho ostane v Nemocnici Poprad ešte minimálne do štvrtka 15. novembra.

Najvážnejšie zranenia utrpel po páde mosta robotník, ktorého umiestnili do Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove. Ten je momentálne v stabilizovanom stave a je umiestnený na oddelení úrazovej chirurgie. „Pacient dnes podstúpil operačný zákrok zlomeniny, ďalšie zranenia si u neho vyžiadajú umiestnenie na pokojnom lôžku v trvaní od troch do štyroch týždňov,“ informovala hovorkyňa nemocnice Renáta Cenková.

K pádu diaľničného mosta vo výstavbe došlo 2. novembra krátko pred 15.00 h. Na mieste zahynuli dvaja robotníci, jeden zomrel pri prevoze do nemocnice a štvrtá obeť tragédie podľahla zraneniam v košickej nemocnici. Štrnásť zranených robotníkov hospitalizovali v nemocniciach v Levoči, Poprade, Prešove a Spišskej Novej Vsi.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM