Monika Vengrínová Krimi

Z vážnej situácie humorná kuriozita: Zásah v Poprade, na ktorý budú záchranári dlho pamätať

Polícia, hasiči i záchranári zasahovali na popradskom sídlisku Juh. Zalarmovala ich žena, ktorá si myslela, že z okna ôsmeho poschodia chce vyskočiť človek. Všetko ale nakoniec bolo inak. Na tento zásah budú záchranné zložky dlho pamätať...

Ilustračný obrázok k článku Z vážnej situácie humorná kuriozita: Zásah v Poprade, na ktorý budú záchranári dlho pamätať
Zdroj: Dnes24.sk

„V stredu pred pol ôsmou ráno nám bolo nahlásené, že z ôsmeho poschodia bytovky na sídlisku Juh chce niekto vyskočiť z okna. Tak sme sa samozrejme ponáhľali nešťastníkovi pomôcť,“ uviedol veliteľ jednotky popradských hasičov Adrián Takáč.

Keď však záchranné zložky prišli na miesto, zistili, že človek, o ktorom si žena myslela, že chce vyskočiť, bol, podľa slov veliteľa jednotky, mechanik opravujúci satelit. „Takže to bola humorná situácia. Našťastie všetko dobre dopadlo a my sme sa s vydýchnutím si, vrátili späť na základňu,“ objasnil situáciu Takáč.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru Jana Migaľová, polícia na mieste vec dôkladne preverila, nakoľko však nedošlo k spáchaniu žiadneho trestného činu ani priestupku, prípadom sa už ďalej nezaoberala.

Čítajte aj:

Ohnivá dráma na sídlisku: Obyvateľov bytovky na Juhu vystrašil požiar FOTO

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM