Tlačové správy

Zabíjačka, bláznivé počasie aj diskotéka v metelici: Aj takto vyzeral 1. Veľkonočný jarmok pod Tatrami

Počas uplynulej Veľkej noci sa jarmočilo. Historický prvý jarmok tohto druhu podstúpil skúšku trpezlivosti, kedy začalo úradovať bláznivé aprílové počasie. Ako to celé napokon dopadlo? Pozrite sa sami...

Ilustračný obrázok k článku Zabíjačka, bláznivé počasie aj diskotéka v metelici: Aj takto vyzeral 1. Veľkonočný jarmok pod Tatrami
Zdroj: Dnes24.sk

Zamestnanci hotela Hubert usporiadali počas veľkonočných sviatkov pre svojich klientov a pre širokú verejnosť historicky 1.Veľkonočný jarmok. Podujatie sa konalo v areáli hotela Hubert.

Začalo sa rannou zabíjačkou, pripravili sa výrobky na ochutnávku a predaj a začali prichádzať prví návštevníci. Predajcov bolo pomerne dosť, ale typické aprílové počasiena seba nenechalo dlho čakať. „Začalo s nami hrať jeho vlastnú hru, slnko striedal sneh, zasa slnko a nakoniec snehová metelica. Hoci to predávajúci vzdali, náš maskot zajo Majo práve rozbiehal veľkú detskú diskotéku a jeho verní detskí kamaráti zaplnili celé pódium. Diskotéka v metelici mala svoje čaro,“ vraví marketingový manažér jarmoku Lukáš Béreš.

Predviedol sa aj psík Beny z horskej záchrannej služby, poníky boli tiež maximálne vyťažené, deti odchádzali so širokým úsmevom a krásne pomaľovanými tváričkami.

Pozrite si FOTKY z jarmoku v našej galérii!

Jarmok napriek všetkému pokračoval ďalej, koliba u Tinkera praskala vo švíkoch. Dospelí súťažili v pití piva a jedení bryndzových halušiek, deti hľadali veľkonočné vajíčka – tí odvážnejší vonku, ostatní v priestoroch hotela.

Folkloristi z Batizoviec umocňovali svojim spevom veľkonočnú atmosféru v priestoroch hotela aj vonku. Záver jarmoku sa niesol v noblesnom štýle, svojou vzácnou návštevou poctil pán prezident Andrej Kiska.

„Zamestnanci hotela Hubert ďakujú všetkým, ktorí sa zúčastnili Veľkonočného jarmoku, či už predávajúcim alebo návštevníkom – všetci ste pomohli vytvoriť úžasnú atmosféru. Ďakujeme a tešíme sa o rok,“ uzatvára vydarenú akciu Béreš.

Viac fotiek nájdte na Facebooku Hotela Hubert: https://www.facebook.com/huberthotel

foto: Hotel Hubert

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpová objednávateľ tejto tlačovej správy.

1. Veľkonočný jarmok v hoteli Hubert
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM