Krimi

Záhadné zmiznutie mladej Slovenky vo Švajčiarsku: Romana je stále nezvestná

Švajčiarska polícia pátra po Romane Kožuškovej (20) z Kežmarku, ktorá záhadne zmizla v sobotu 13. augusta v meste Zürich.

Ilustračný obrázok k článku Záhadné zmiznutie mladej Slovenky vo Švajčiarsku: Romana je stále nezvestná
Zdroj: Facebook

Ako informoval portál čas.sk, v sobotu v noci nasadla do auta hokejistu Miroslava Škoviru (43), ktorý ju mal vysadiť na železničnej stanici v mestskej časti Oerlikon a pokračovať ďalej.

Tam ju mal čakať kamarát Michal, ktorý jej sprostredkoval prácu v zahraničí. Romana sa však na mieste stretnutia neobjavila a mobil mala vypnutý. Kamarát preto kontaktoval políciu, ktorá rozbehla pátranie.

Mladá Slovenka pritom počas celej cesty telefonicky komunikovala so svojimi rodičmi z Kežmarku. Podľa informácií portálu topky.sk ešte o trištvrte na dve popoludní poslala mame poslednú správu. Neskôr sa jej už nedovolali. Romanu hľadajú nielen jej najbližší, ale aj priatelia cez sociálne siete.

Čítajte aj: SVET O SLOVENSKU: Otrasné homosexuálne ponižovanie zostalo bez trestu

„V prípade nezvestnej Romany Kožuškovej vykonávame všetky potrebné previerky aj v spolupráci so švajčiarskou stranou,“ potvrdil hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik.

Popis nezvestnej: Romana Kožušková sa narodila 7. októbra 1995 a pochádza z Kežmarku. Je 170 centimetrov vysoká, má štíhlu postavu a blond vlasy. Na tele má niekoľko tetovaní: tri hviezdičky na slabine, anjela na predlaktí anjela a pod ľavým prsníkom dátumy narodenia svojich rodičov.

Foto: facebook

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM