Tlačové správy

Zakladáte spoločnosť? Ušetrite čas

Zakladanie spoločnosti nepatrí medzi najobľúbenejšie činnosti (budúcich) podnikateľov

Ilustračný obrázok k článku Zakladáte spoločnosť? Ušetrite čas
Zdroj: TASR

Niet sa čomu čudovať, či už ste sa rozhodli pre založenie sro alebo akciovej spoločnosti, musíte sa navliecť do odolného brnenia vyrobeného z trpezlivosti. Prečo? Pretože vás čaká behanie po úradoch, večné čakanie v radoch, povestná úradnícka ochota a plný vagón byrokracie. Existuje však možnosť, ako sa tejto nepríjemnosti zbaviť. Dokonca dve. Ktoré to sú?

Nechajte založenie spoločnosti na externú firmu

Všetkých týchto vecí sa môžete efektívne, jednoducho a veľmi rýchlo zbaviť – necháte založenie vašej spoločnosti na externú firmu. Na odborníkov, ktorí sa v tomto prostredí pohybujú. A vy? Vy podpíšete iba niekoľko potrebných dokumentov, poviete, aké parametre má mať vaša firma a voilá, ľudia zo spoločnosti Company Consulting sa postarajú o to, aby ste do dvoch týždňov mali založenú firmu na kľúč. A aký je ten druhý spôsob?

Nechcete čakať? Ready made je odpoveďou

Nechcete čakať dva týždne a chcete podnikať už do niekoľkých hodín? Odpoveďou sú ready made spoločnosti. O čo ide? Sú to firmy, ktoré už boli založené – buď nemajú žiadnu obchodnú históriu alebo ju majú, no majú vyčistené účtovníctvo. A vy si takéto firmy môžete kúpiť a už rádovo do niekoľkých hodín môžete skočiť do podnikateľských vôd. Samozrejme, že nie všetky majú také predmety podnikania, ktoré chcete. Tie si však môžete nechať doplniť.

Šetrite čas aj inde

Potrebujete zmluvu, ale váš právnik nemá čas? Nehľadajte zmluvy zadarmo na internete. Tie jednak nemusia byť aktuálne a hlavne nemusia sedieť presne pre vaše potreby. Hľadáte kúpno-predajnú zmluvu, ukončenie pracovného pomeru či darovaciu zmluvu? Navštívte Elegaldocs.sk a tu vám za niekoľko minút vytvoria zmluvu pre vás šitú na mieru. Šetriť čas sa oplatí, niekedy ešte viac ako peniaze.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM