Jakub Forgács Krimi

Veľký zásah policajtov na Šírave: Objavili najväčšie drogové laboratórium v strednej Európe?!

Policajti vykonali veľký zásah na Zemplínskej Šírave. Národná kriminálna agentúra (NAKA) tam podľa polície zrušila laboratórium na výrobu drog. Do akcie bolo nasadených až 80 policajtov! Pozrite si FOTO a VIDEO z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Veľký zásah policajtov na Šírave: Objavili najväčšie drogové laboratórium v strednej Európe?!
Zdroj: Policajný zbor SR

V akcii bolo až 80 policajtov. Podľa polície drogy spolu s výbavou laboratória odvážali na expertízu tri kamióny. „Pravdepodobne ide o doposiaľ najväčšie odhalené laboratórium v strednej Európe,“ informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

„V jednom z objektov v chatovej oblasti na Zemplínskej Šírave bolo zriadené indoorové laboratórium na výrobu marihuany. Aby polícia zabránila pokračovaniu trestnej činnosti zrealizovala protidrogovú akciu,“ povedal Slivka. Počas nej podľa hovorcu zaistila okrem 500 gramov sušiny, päť samopalov rôznych vzorov a samotné zariadenie laboratória, ako sú ventilátory, vzduchotechnika, špeciálne osvetlenie s príslušenstvom, ohrievače, hnojivá a chemikálie spolu s ďalšími súčasťami.

Zaistené dôkazy v súčasnosti skúmajú experti. Slivka uviedol, že polícia v tomto prípade zatiaľ nikoho neobvinila.

Video, foto: Policajný zbor SR

Veľký zásah policajtov na Šírave: Objavili najväčšie drogové laboratórium v stre
1
Galéria
Veľký zásah policajtov na Šírave: Objavili najväčšie drogové laboratórium v stre
16
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM