Tlačové správy

Zdravo a chutne po celý rok: Títo pomocníci do kuchyne vám pomôžu

Od nového roka začnem jesť zdravšie! Poznáte to? Ak chcete do nového roka naozaj vykročiť zdravšie, zaobstarajte si kuchynských pomocníkov, ktorí vám prípravu chutných jedál a nápojov maximálne zjednodušia.

Ilustračný obrázok k článku Zdravo a chutne po celý rok: Títo pomocníci do kuchyne vám pomôžu
10
Galéria
Zdroj: Panasonic

Pomaly „zdravšie zájdeš“

Nie je šťava ako šťava. Nízkootáčkový odšťavovač Panasonic Slow Juicer MJ-L500, ktorý spracováva jednotlivé ingrediencie pri rýchlosti len 45 otáčok za minútu, vyťaží z ovocia maximum vitamínov.

Metóda odšťavovania ovocia a zeleniny, ktorú využíva Panasonic Slow Juicer, predstavuje v porovnaní s bežnými odšťavovačmi oveľa efektívnejší spôsob ako využiť všetky benefity čerstvého a mrazeného ovocia a zeleniny. Tradičné prístroje totiž potraviny režú a sekajú, čo znehodnocuje výživné látky. Vysoké otáčky vytvárajú teplo a vháňajú vzduch, ktorý môže zoxidovať šťavu a negatívne ovplyvniť jej farbu a chuť.

Na rozdiel od tradičných odšťavovačov, Slow Juicer Panasonic lisuje a drví ovocie a zeleninu ako v mažiari, čo zabraňuje strate vitamínov a enzýmov a obmedzuje pôsobenie tepla a vzduchu. Preto si šťava, ktorú pijete zachováva svoju prirodzenú farbu a vynikajúcu chuť. Pri džúsoch však jeho možnosti nekončia – oceníte ho aj pri príprave džemov a polievok. Špeciálny nástavec na mrazené suroviny zase dokáže spracovať ovocie na chutnú zmrzlinu či sorbety.

Zdroj: Panasonic

Niet nad domáce pečivo

Pekáreň Panasonic SD-ZB2512 nie je určená len pre milovníkov zdravého životného štýlu. S 33 rôznymi programami na pečenie a prípravu cesta sa môžete hravo pustiť do prípravy kváskového, sedliackeho, rustikálneho či plneného chleba (napríklad aj syrom, bylinkami či zeleninou) alebo cesta na nadýchané čajové koláčiky a pečivo. Pekáreň v elegantnom nerezovom prevedení je vybavená senzorom vonkajšej teploty, podľa ktorého následne automaticky optimalizuje svoj výkon. Vďaka výnimočne prepracovanej technológii hnetenia dokáže zmiešať všetky pridávané ingrediencie rovnomerne. Zásobník na droždie alebo na ovocie a orechy sa zase postará o ich pridanie do cesta v ten správny okamih.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Panasonic
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM