Peter Handzuš Rôzne

Žiaci zo ZŠ na Ulici mládeže v Poprade potešili seniorov. Dôchodcom darovali vlastnoručne vyrobené vianočné ikebany

Už len pár dní a začnú sa najkrajšie sviatky roka. Počas Vianoc sa stretávajú rodiny, najbližší, aby spoločne prežili čarovný čas, aby si povedali milé slovo a užili si jeden druhého.

Ilustračný obrázok k článku Žiaci zo ZŠ na Ulici mládeže v Poprade potešili seniorov. Dôchodcom darovali vlastnoručne vyrobené vianočné ikebany
Zdroj: Dnes24.sk

Žiaci zo Základnej škole na Ulici mládeže v Poprade sa rozhodli tento rok spríjemniť predvianočné dni ľuďom, ktorí nie sú ich rodinou. Deti pod vedením pani učiteľky Stanky Kellnerovej, vychovávateľky Vierky Gulovej a asistentky Katky Slivkovej v jedno decembrové popoludnie vyrobili vianočné ikebany. Pomáhali im pri tom aj ich rodičia, starí rodičia a súrodenci.

Pôsobivé výtvory si však nenechali, ale darovali ich seniorom v Dome opatrovateľskej služby XENÓN v Poprade. 10. decembra deti dôchodcov potešili nielen voňavými darčekmi, ale aj vianočnými koledami a vinšami. Za koledovanie si vinšovníci vyslúžili sladké darčeky. Rozžiarené pohľady mali všetci – obdarovaní, darcovia i organizátori milého podujatia.

Ikebany pre dôchodcov z XENÓNU
1
Galéria
Ikebany pre dôchodcov z XENÓNU
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM